ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: «Ανεκδιήγητη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, προσβάλει τις ένοπλες δυνάμεις»

«Ας μην παριστάνουν τους φύλακες του Έβρου αυτοί που κατά πλειοψηφία στο κόμμα τους δεν διαπιστώνουν εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από τη γειτονική χώρα», απαντά ο ΥΠΕΞ στην αξιωματική αντιπολίτευση

fonirodopis.gr

Ανεκδιήγητη χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, επισημαίνοντας ότι το ερώτημα που τέθηκε σε αυτήν «αποτελεί συκοφαντία και προσβολή προς τις Ένοπλες Δυνάμεις».

«Ας μην παριστάνουν τους φύλακες του Έβρου αυτοί που κατά πλειοψηφία στο κόμμα τους δεν διαπιστώνουν εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από τη γειτονική χώρα», τονίζει χαρακτηριστικά ο ΥΠΕΞ.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

«Ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας ανακοινώσει ποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη αυτής της ανεκδιήγητης ανακοίνωσης.

Η υποβολή ερωτήματος αν «αποχώρησαν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από ελληνικό έδαφος τη στιγμή που σε αυτό προσήλθαν δυνάμεις της Τουρκικής στρατοχωροφυλακής», αποτελεί συκοφαντία και προσβολή προς τους ένστολους Έλληνες και τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Είναι βεβαίως αυτονόητο, ότι ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπως ψευδώς και με απίστευτο θράσος διατυπώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Επικίνδυνη είναι στην πραγματικότητα η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει να επικαλείται fake news. Ας μην παριστάνουν τους φύλακες του Έβρου αυτοί που κατά πλειοψηφία στο κόμμα τους δε διαπιστώνουν εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από τη γειτονική χώρα, ενώ ακόμη και στη σημερινή τους ανακοίνωση διαπιστώνουν ότι «στην άλλη πλευρά των συνόρων υπάρχουν μετανάστες» και όχι η Τουρκία!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ