ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 18 έως 23 Μαΐου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Αυτή την εβδομάδα έχουμε τη Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου στους Διδύμους.

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινάει, αντί να κοιτάμε μπροστά με φόβο ας  κοιτάξουμε ψηλά με πίστη, από αυτό ακριβώς είναι φτιαγμένη η ζωή, στιγμές που πρέπει να βελτιώνουμε τον εαυτό μας,  να μην ξεχνάμε ποτέ το πιο σημαντικό, τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο, οπότε πρέπει  ο καθένας μας  να συμμετέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η ζωή δεν ακολουθεί πάντα τη θέλησή μας, αλλά είναι τέλεια σε αυτό που πρέπει να γίνει.

ΚΡΙΟΣ

Θα ασχοληθείτε με προσωπικά και οικονομικά ζητήματα στην αρχή της εβδομάδας, θα έχετε ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικά θέματα αλλά  και στην διάθεση σας. Από της 20 Μαΐου που ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται  σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, στις δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο, συνάντησης με αδέλφια και αγαπημένα  πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη θα φέρει θετικές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, το διαδίκτυο, το εμπόριο, για ταξίδια,  αγορά μεταφορικών μέσων, ηλεκτρονικών, συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, σεμινάρια, νέες γνωριμίες. Στα αισθηματικά σας χρειάζεται προσοχή,  να είστε προσεκτικοί στις νέες γνωριμίες, αλλά και στις επιστροφές από το παρελθόν που ίσως θα σας υπόσχονται πολλά που δεν θα είναι εύκολο να γίνουν  πραγματικότητα. Επίσης σημαντικό είναι να προσέχετε και την υγειά σας γιατί αυτό το διάστημα. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι και να είστε αδύναμοι ψυχικά και σωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν ζητήματα από το παρελθόν που ίσως σας φέρουν νευρικότητα.  Από τις 20 Μαΐου,  που ο Ήλιος περνάει στους  Διδύμους, θα πρέπει να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα και άλλες εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου θα φέρει  νέα ξεκινήματα, νέες προοπτικές στα οικονομικά θέματα, ίσως σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή μία ιδέα σας από το παρελθόν και να την κάνετε πραγματικότητα, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ίσως σας κάνουν πρόταση  από μία  παλιά εργασίες σας.  Στα αισθηματικά να είστε προσεκτικοί, στις νέες  γνωριμίες, στις σχέσεις σας με φιλικά πρόσωπα, στις υποσχέσεις που θα δώσετε, είτε υποσχέσεις που σας δίνουν γιατί πιθανόν να  μην μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αποφύγετε να συμβουλευτείτε και να συνεργαστείτε με φίλους για οικονομικούς λόγους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάει μία εβδομάδα  που θα είναι όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σας, ο Ήλιος από τις 20 Μαΐου περνά στους Διδύμους και φωτίζει την προσωπικότητά σας,  σας δίνει λάμψη, γοητεία και αισιοδοξία, θα απασχοληθείτε με  τα προσωπικά σας ζητήματα.  Χρόνια σας πολλά! Είναι μια περίοδος που είναι αναγκαίο να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας, να δείτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που σας εκφράζει,  που θέλετε στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου  στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε νέα ξεκινήματα, να προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδια, να ερωτευτείτε, να φτιάξετε οικογένεια, να κάνετε μία σχέση, μία συνεργασία. Επίσης στον επαγγελματικό τομέα να είστε προσεκτικοί,  γιατί μπορεί οι υποσχέσεις τους να μην έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν.  Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, με δάνεια, εφορίες, χρήματα συντρόφου ή κληρονομιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης, να δείτε βαθιά μέσα σας, ίσως είναι περίοδος να κλείσετε κάποιες υποθέσεις που σας βασανίζουν, που σας κουράζουν που σας φέρνουν φοβίες και ανασφάλειες, αν βλέπετε ότι δεν αξίζουν να είναι στη ζωή σας να κάνετε βήματα για να τα αλλάξετε. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθάει στο να προωθήσετε κάποια παλιά σχέδια ή μία ιδέα σας από το παρελθόν.  Θετικά αποτελέσματα θα έχετε σε ένα οικονομικό θέμα  ή στο να σταθεροποιήσετε ένα προσωπικό σας ζήτημα. Στις 22 του Μαΐου οι σκέψεις και  τα συναισθήματα σας μπορεί να βρίσκονται σε σύγχυση, δεν είναι καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις. Για σας του πρώτου δεκαημέρου ίσως παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες για σεμινάρια, σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό  ή να συμμετέχετε σε μία ομάδα ή συλλογική δουλειά. Για όσους θέλετε να κάνετε μία επανασύνδεση να το σκεφτείτε καλά.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη τονίζει πάρα πολύ τις φιλικές σας σχέσεις αλλά σας βάζει να ονειρευτείτε λίγο περισσότερο. Μπορείτε να δημιουργήσετε σταθερές καταστάσεις μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις.  Ίσως χαράσσοντας μία κοινή πορεία με το σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη. Είναι μία  πολύ σημαντική περίοδος για να βάλετε νέες βάσεις σε ότι έχει να κάνει με τους  στόχους σας. Αυτό τον καιρό πρέπει να δράσετε λίγο διαφορετικά, ο Άρης  δημιουργεί  ένταση, εκνευρισμό και συγχρόνως δημιουργεί και κάποιες ανησυχίες και φοβίες που δεν ξέρατε ότι είχατε και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια, είναι μία καλή εποχή για να επαναπροσδιορίσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας ξεκινώντας από το μέσα σας, από τη σχέση σας με τον εαυτό σας. Στις 22  ο Ερμής είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα  μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ότι έχει να κάνει κυρίως με τις φιλικές σχέσεις επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά, τράπεζες, δάνεια, επενδυτικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια περίοδος κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, με την κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε γνωστοί σε περισσότερο κόσμο και να αποδείξετε την αξία σας στο κοινωνικό σας περίγυρο,  χρειάζεται από σας να  επανεξετάσετε θέματα, αποφάσεις και ενέργειές, πρέπει να είναι πιο συγκροτημένες και ρεαλιστικές, πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου θα σας φέρει ευκαιρίες  στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα, προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε γιατί μπορεί να ακούσετε πολλά πράγματα που πιθανόν  να μην έχουν βάση και πολλές υποσχέσεις που μπορεί να μη μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αποφύγετε τις εντάσεις με το σύντροφό σας και με συνεργάτες, δεν είναι καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, πολλές ευχάριστες ευκαιρίες για να γνωρίσετε ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, για να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, για να έχετε ευχάριστα γεγονότα από τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς είναι μια αισιόδοξη περίοδος,  κατάλληλη για να αυξήσετε τις γνώσεις σας, να παρακολουθήσετε σεμινάρια ή να κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αλλά και να κλείσετε κάποιες υποθέσεις δικαστικές ή νομικές. Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αυτούς τους στόχους, να δείτε βαθιά μέσα σας τη θέλετε, τη  είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους στη ζωή σας.  Η καθημερινότητά σας θα έχει πολλές υποχρεώσεις και  φόρτο εργασίας, να είστε προσεκτικοί και στο τρόπο που οδηγείτε και που επικοινωνείτε, θα νιώθετε κουρασμένοι και θα είστε ευάλωτοι  στις αλλεργίες ή σε μικρά προβλήματα υγείας, εσείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, είστε κοντά στο να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας για μία κατοικία, οικογένεια ή έναν απόγονο. 22 Μαΐου αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα στο χώρο της εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας θα είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, τις επενδύσεις, τα κεφάλαια αλλά και κληρονομικά ζητήματα, είναι μια περίοδος εσωτερικής μεταμόρφωσης, να μάθετε να βλέπετε τον εαυτό σας και να παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας. Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες φοβίες, ανασφάλειες, προβλήματα από το παρελθόν αλλά θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας με άτομα της οικογένειάς, να βρείτε  νέο νόημα  για την  ζωή, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.  Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για μία επένδυση,  θετικές εξελεύσεις στα   οικονομικά του συντρόφου, από εφορίες ή δημόσιο. Στις 22 Μαΐου αποφύγετε να πάρετε οικονομικά ρίσκα και να έρθετε σε σύγκριση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου  μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας σε θέματα σπουδών ταξιδιών, νέων ξεκινημάτων, σε μια σημαντική αγορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Δευτέρα και την Τρίτη θα  ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας, υγείας,  εργασίας.  Από την Τετάρτη ο Ήλιος θα περάσει στους Διδύμους θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία ενδοσκόπηση, εάν η σχέση σας  ή η συνεργασία που έχετε  σας καλύπτουν, σας κάνουν χαρούμενους. Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου θα φέρει στην επιφάνεια κάποιο θέμα σε σχέση ή συνεργασία που υπάρχει και θα σας απασχολήσει, αλλά θα φέρει και δυνατότητες  να δημιουργήσετε μία νέα σχέση ή συνεργασία. Ίσως έρθει στη ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν,  να εξετάσετε καλά εάν αυτό θέλετε στη ζωή σας,  προσέχετε την επικοινωνία σας με άτομα της οικογένειάς,  μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και μην είστε αυστηροί μαζί τους. Στο χώρο του σπιτιού να ελέγξετε αν υπάρχουν διαρροές ή υδρολογικά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη δείχνει καινούργια δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα σας, την εργασία αλλά και με την υγεία,  καινούργια δεδομένα, καινούργιες πληροφορίες. Μπορεί να υπάρχει μία πρόταση η οποία θα αλλάξει  πολύ τα καθημερινά σας δεδομένα, μπορεί  να βρείτε  ένα καινούργιο χώρο εργασίας ή να υπάρξει ένας επαναπροσδιορισμός των συνθηκών του ωραρίου και οτιδήποτε άλλο το οποίο μπορεί να προκύψει αυτό τον καιρό, αυτό  κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσει και τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη δείχνει καινούργια δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινή σας εργασία αλλά και με την υγεία. Επίσης μπορείτε  να αλλάξετε και τις καθημερινότητα σας με σκοπό να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να νιώσετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας,  να αλλάξετε τη διατροφή σας, να αρχίσετε να γυμνάζεστε λίγο περισσότερο και γενικά να προσέξετε. Κάποια θέματα υγείας έχουν περισσότερο ψυχοσωματικό χαρακτήρα για αυτό  καλό είναι να γυμναστείτε,  να εκτονωθείτε,  να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να υπάρχουν λανθασμένες πληροφορίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι μία όμορφη περίοδος για σας, η διέλευση του Ήλιου από τον πέμπτο οίκο σας, σας κάνει χαρούμενους, με αυτοεκτίμηση, αισιοδοξία για τη ζωή, να  βγείτε έξω, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να περάσετε όμορφα με τα παιδιά, να δημιουργήσετε, να ερωτευτείτε. Είναι μία Νέα Σελήνη με αρκετές πληροφορίες μπορεί να έρθει και μία καινούργια γνωριμία αν  είστε μόνοι σας, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε έναν άνθρωπο ο οποίος πραγματικά μέσα από την ενέργεια του  θα σας βοηθήσει να νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και να πάρετε την απόφαση  να δεσμευτείτε και να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που βλέπατε μέχρι τώρα τις συναισθηματικές σχέσεις. Μπορεί να ευνοείστε και οικονομικά από τυχερά παιχνίδια ή από κάποια χρήματα που δεν περιμένατε. Δεν είναι καλές μέρες για να  πάρετε οικονομικά ρίσκα, να κάνετε επενδύσεις, αποφύγετε  τις άσκοπες αγορές.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου θα φέρει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά και θα αλλάξετε τα δεδομένα που έχετε μέχρι τώρα για την οικογένεια, τη συμπεριφορά σας, την επικοινωνία σας  με άτομα της οικογένειάς. Είστε σε μία φάση που ψάχνετε να βρείτε το σημαντικό στη ζωή σας και να το τονίσετε πολύ περισσότερο, να βρεθείτε  ακόμη περισσότερο μαζί με  άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Θα σας απασχολήσουν κάποιες συζητήσεις ή κάποιες πληροφορίες είτε με τα άτομα της οικογένειας είτε με τους γύρω σας που μπορεί να σας δημιουργήσουν  ένα αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας καλό είναι να μην βιαστείτε να δράσετε και να πάρετε αποφάσεις, μην δίνετε υποσχέσεις στα άτομα  της οικογένειας που πιθανόν να μη μπορείτε να κρατήσετε. Πιθανόν να αλλάξει η κατάσταση στο χώρο της οικογένειάς, μπορεί να έρθει ένα μέλος της οικογένειας που είχε απομακρυνθεί για κάποιους λόγους ή κάποιος άλλος να φύγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ