ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ηλίας Μπούκας για Οντέρ Μουμίν: «Βλέπει μονίμως συνωμοσίες και φαντάσματα»

«Για άλλη μια φορά κάνει επίθεση στο πρόσωπο μου ενώ δεν έχω ασχοληθεί δημόσια ποτέ μαζί του. Προφανώς, επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα του στις εκλογές του τοπικού συμβουλίου στην Κοινότητα Ιάσμου», αναφέρει ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ιάσμου

fonirodopis.gr

Απάντηση στην χθεσινή (17/5) ανακοίνωση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν εξέδωσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ιάσμου Ηλίας Μπούκας.

Στην ανακοίνωση του, ο Ηλίας Μπούκας τονίζει ότι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ δημόσια με τον Δήμαρχο Ιάσμου και αποδίδει τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται στο γεγονός ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα του στις εκλογές του τοπικού συμβουλίου στην Κοινότητα Ιάσμου».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ιάσμου προειδοποιεί τον Οντέρ Μουμίν να είναι πιο προσεκτικός γιατί «από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί ο ίδιος στο περιθώριο».

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου στον συνδυασμό Όραμα Αναγέννησης, στην οποία για άλλη μια φορά κάνει επίθεση στο πρόσωπό μου μιλώντας για “υπονόμευση” από μέρους μου προς την Δημοτική Αρχή, γεγονός που με θίγει ως άνθρωπο και ως δημόσιο πρόσωπο καθώς κάτι τέτοιο είναι μακριά από τις αρχές μου, οφείλω για πρώτη φορά να παραθέσω τα εξής:

– Δεν έχω ασχοληθεί μαζί του δημόσια ποτέ, παρόλο που δίνει τροφή για να το κάνω καθημερινά.

– Προσπαθώ να κάνω το καθήκον μου όσο το δυνατόν καλύτερα και με τα μέσα που διαθέτω ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ιάσμου σύμφωνα με τις ανάγκες του τόπου και τις συγκυρίες που ζούμε.

– Απειλεί εδώ και έναν χρόνο ότι δεν θα συνεργαστεί μαζί μου στην Κοινότητα παρά τη βούληση των δημοτών, παραβλέποντας το γεγονός ότι η συνεργασία μας είναι αναγκαία για την ευημερία του τόπου.

– Σε επίπεδο Πολιτιστικού συλλόγου αποτελεί ίσως τον μοναδικό Δήμαρχο σε όλη την Ελληνική επικράτεια που βάλλει κατά ενός τέτοιου φορέα με το πρόσχημα της νόμιμης διπλής ιδιότητάς μου, ενώ “οφείλει” να είναι αρωγός στις δράσεις του.

– Η μέχρι τώρα πορεία μου στα πλαίσια πολιτικού πολιτισμού δεν έτυχε αναγνώρισης από τον Δήμαρχο ο οποίος βλέπει μονίμως συνωμοσίες και φαντάσματα.

Και όλα αυτά γιατί προφανώς ο Δήμαρχος Ιάσμου δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα του στις εκλογές του τοπικού συμβουλίου στην Κοινότητα Ιάσμου.

Όσο για το “περιθώριο” που αναφέρει στη δήλωσή του ας είναι πιο προσεκτικός γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί ο ίδιος εκεί.

Εξάλλου και οι δύο είμαστε αιρετοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ