ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Αντισηπτικά και μάσκες πρόσφερε η ΔΕΜΠ Κομοτηνής στο Ιεροσπουδαστήριο

Ακόμη μία πρωτοβουλία φιλανθρωπικής δράσης από τον Σελήμ Ισά και το Δ.Σ. της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Στο πλαίσιο της διαρκούς φιλανθρωπικής της δράσης και με γνώμονα την προστασία της υγείας των μαθητών του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής, η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής παρέδωσε το Σάββατο 16 Μαΐου στον Υποδιευθυντή του Ιεροσπουδαστηρίου «Χαϊριγέ» υλικά για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, παρέδωσε 142 αντισηπτικά διαλύματα, 142 χειρουργικές μάσκες προσώπου, 2 θερμόμετρα αποστάσεως προσώπου, 24 χειρουργικές μάσκες προσώπου για τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου και 6 αντισηπτικά διαλύματα μεγάλου μεγέθους κοινής χρήσης.

Αρνητική εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η στάση του Διευθυντή του Ιεροσπουδαστηρίου κ. Ιρφάν Χουσεΐν ο οποίος απουσίαζε κατά την ώρα της παράδοσης του υλικού, το οποίο παρέλαβε τελικά ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Μάρκος Χριστοδουλόπουλος.

Η στάση αυτή ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι η έντονη δραστηριότητα και παρουσία του Σελήμ Ισάμ στη διοίκηση της ΔΕΜΠ Κομοτηνής ενοχλεί ιδιαίτερα κάποιους κύκλους που πρόσκεινται στο τουρκικό Προξενείο.

Σε κάθε περίπτωση, η απουσία του Διευθυντή από μια φιλανθρωπική δράση που αφορά το σχολείο και αποσκοπεί στην υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών, κρίνεται το λιγότερο απαράδεκτη και φανερώνει αν μη τι άλλο άσχημα στοιχεία χαρακτήρα, όπως ασέβεια και έλλειψη ευγένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ