ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Αμούτζας για Μουμίν: «Διοικεί μόνος του ως ο απόλυτος άρχων»

«Περιφέρεται στις λαϊκές χωρίς τις προβλεπόμενες προφυλάξεις, κομπάζοντας για τα μέτρα που έλαβε με χρήματα του ελληνικού κράτους, ωσάν να είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που έκανε το καθήκον του. Η αυτοπροβολή καλά κρατεί…», αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

fonirodopis.gr

Ως «απόλυτο άρχων» που αρέσκεται να περιφέρεται στις λαϊκές χωρίς τις προβλεπόμενες προφυλάξεις και «κομπάζει για τα μέτρα που έλαβε», χαρακτηρίζει ο Κυριάκος Αμούτζας τον Οντέρ Μουμίν με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του τελευταίου να αφαιρέσει αρμοδιότητες από Αντιδημάρχους του.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης» επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμαρχο Ιάσμου καθώς όπως τονίζει «δυσχεραίνει για άλλη μια φορά την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ας μιλήσουμε με γεγονότα.

Τον Ιανουάριο ο Δήμαρχος Ιάσμου αφαιρεί το δικαίωμα υπογραφής από τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων της Αντιπολίτευσης και παρόλο που η Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας και Θράκης έκανε δεκτή την προσφυγή κατά της εν λόγω απόφασης, ο κ. Δήμαρχος δε συμμορφώθηκε σε αυτή συνεχίζοντας ουσιαστικά να προκαλεί πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δημοτών.

Στη συνέχεια θέτει σε αργία δύο Αντιδημάρχους για ένα μήνα και τώρα πάλι με δική του απόφαση τους αφαιρεί τις αρμοδιότητες τους και αναλαμβάνει ο ίδιος εξ’ ολοκλήρου την άσκηση τους δυσχεραίνοντας για άλλη μια φορά την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο κ. Δήμαρχος αρέσκεται στο να περιφέρεται στις λαϊκές αγορές του Δήμου, χωρίς τις προβλεπόμενες προφυλάξεις, κομπάζοντας για τα “έγκυρα και έγκαιρα” μέτρα που έλαβε (πχ φωνητικά μηνύματα και δωρεά μασκών στην Ιταλία), με χρήματα του ελληνικού κράτους, ωσάν να είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που έκανε το καθήκον του.

Από όλες αυτές τις κινήσεις του τελικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η αυτοπροβολή καλά κρατεί κι ότι η δήλωσή του “Θα διοικήσω μόνος μου” τελικά δεν απευθυνόταν μόνο στην Αντιπολίτευση αλλά και στους συνεργάτες του, καθώς όλο αυτό το χρονικό διάστημα διοικεί ως ”απόλυτος άρχων”».


Απάντηση Μουμίν σε Αμούτζα: «Οι εποχές που εκβίαζε καταστάσεις πέρασαν ανεπιστρεπτί»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ