ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα του ΜέΡΑ25 Ροδόπης για την επέτειο των 100 χρόνων της Θράκης

«Το ΜέΡΑ25 είναι στο πλευρό του λαού της Θράκης που σήμερα δίνει την μάχη για την επιβίωση στην Ελλάδα των μνημονίων. Είναι όμως απέναντι στα ξένα και ντόπια συμφέροντα που επιδιώκουν να παραδώσουν τον φυσικό πλούτο της περιοχής»

fonirodopis.gr

Μήνυμα για την επέτειο των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό, εξέδωσε η ΠΣΕ Ροδόπης του ΜέΡΑ24.

Αναλυτικά:

«Η Θράκη της σύνθεσης και της πολύπολιτισμικότητας, εμβληματικό σύνορο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιορτάζει σήμερα τα 100 χρόνια από την επανένωση με το Ελληνικό κράτος. Η συμβολή των Θρακιωτών στην ανάπτυξη της Ελλάδος είναι παράδειγμα πατριωτισμού και μεγαλοψυχίας, όταν το κεντρικό κράτος συχνά άφηνε την περιοχή απομονωμένη και αβοήθητη. Η χρονική συγκυρία εν μέσω της πανδημίας δεν επιτρέπει η σημερινή επέτειος να αποκτήσει τη λάμψη που της αναλογεί καθώς αποτελεί μια γιορτή εθνική και όχι απλά τοπική.

Το ΜέΡΑ25 είναι στο πλευρό του λαού της Θράκης που σήμερα δίνει την μάχη για την επιβίωση στην Ελλάδα των μνημονίων. Είναι όμως απέναντι στα ξένα και ντόπια συμφέροντα που επιδιώκουν να παραδώσουν τον φυσικό πλούτο της περιοχής. Θα αποτρέψουμε όποια σχέδια απειλούν να αφήσουν στις επόμενες γενιές ένα εκφυλισμένο τοπίο και καθιστούν αδύνατη την προοπτική της αειφόρου ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Αγαπητοί Θρακιώτες και Θρακιώτισσες, χρόνια πολλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ