ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

14 Μαΐου 1983: Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου βούλιαζε την Κομοτηνή

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, ανήμερα της επετείου απελευθέρωσης της Θράκης, 30.000 και πλέον οπαδοί του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκαν στην Κομοτηνή τον πρωθυπουργό της αλλαγής – Το μήνυμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Τουρκία

37 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που γνώρισε ποτέ η Κομοτηνή, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου βούλιαζε κυριολεκτικά την κεντρική πλατεία της πόλης σε μια πρωτόγνωρη και μεγαλειώδη για τα δεδομένα της περιοχής συγκέντρωση.

Ο τότε πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κομοτηνή ανήμερα της επετείου ενσωμάτωσης της Θράκης στον εθνικό κορμό, παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση ενώ αργότερα ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Κομοτηνής.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, όπου υπολογίζεται ότι βρέθηκαν περισσότεροι από 30.000 πολίτες οι οποίοι υποδέχθηκαν τον ιστορικό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ με τα γνωστά συνθήματα της εποχής εκείνης, όπως το «Μαζί σου Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα» και «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Οι ετοιμασίες για την ομιλία του τότε πρωθυπουργού ήταν πυρετώδεις από τα μέλη της Νομαρχιακής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, τα οποία δούλευαν νυχθημερόν προκειμένου να ρυθμίσουν κάθε λεπτομέρεια και να ετοιμάσουν εν τέλει μια ανεπανάληπτη –όπως αποδείχθηκε- μέχρι σήμερα πολιτική φιέστα.

Στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου, όπου είχε στηθεί το οργανωτικό «στρατηγείο», τα μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ σχεδίαζαν επί μια εβδομάδα χιλιάδες αφίσες, σημαίες και γιγάντια πανό τα οποία λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας σηκώθηκαν ψηλά σε ταράτσες και μπαλκόνια πολυκατοικιών πέριξ της κεντρικής πλατείας κάνοντας την «πράσινη» απ’ άκρο σε άκρο.

Η συγκέντρωση του 1983 μπορεί να συγκριθεί τόσο σε όγκο όσο και σε παλμό μόνο με μία άλλη, επίσης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος επισκεπτόμενος και πάλι την Κομοτηνή δύο χρόνια αργότερα, στις 20 Μαΐου 1985, βούλιαζε για ακόμη μια φορά την κεντρική πλατεία της πόλης.

Το μήνυμα προς την Τουρκία

Από την Κομοτηνή ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς την γείτονα Τουρκία, την ηγεσία της αλλά και τον απλό τουρκικό λαό. Ένα μήνυμα που παραμένει διαχρονικό και αναλλοίωτο μέχρι σήμερα καθώς το ασπάστηκαν έκτοτε όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, δείγμα και του πόσο μεγάλο ήταν το στίγμα που άφησε στην πολιτική ζωή του τόπου ο ιστορικός ηγέτης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις με τη γείτονα Τουρκία. Θα ήθελα να τονίσω ότι οι δύο λαοί μπορούν και πρέπει στο μέλλον να προχωρήσουν ειρηνικά, στα πλαίσια μιας ειρηνικής συνύπαρξης στο Αιγαίο, σε έργα ειρηνικά. Δυστυχώς, το μήνυμα αυτό δεν έχει ακόμα γίνει αποδεκτό από την πολιτική ηγεσία της γείτονας Τουρκίας. Θα θέλαμε από την Κομοτηνή να απευθύνουμε ένα απλό και ευθύ μήνυμα στον τουρκικό λαό. Δεν διεκδικούμε τίποτα. Η Ελλάδα επιθυμεί να ζήσει ειρηνικά, να συνεργαστεί με όλες τις βαλκανικές χώρες. Αλλά όπως δεν διεκδικούμε τίποτα, καθιστούμε απόλυτα σαφές ότι δεν πρόκειται ποτέ ο λαός με τις ένοπλες δυνάμεις του να παραχωρήσει ούτε μία σπιθαμή γης, θαλάσσης ή εναέριου χώρου.

Γνωρίζουμε πόσο δυσβάσταχτες είναι οι αμυντικές δαπάνες για το λαό μας. Έχουμε ανάγκη από σχολεία, από νοσοκομεία, από χώρους άθλησης, από δομές πρόνοιας για τους ηλικιωμένους, από καλύτερα οδικά δίκτυα και στέγη αλλά μπροστά στην εθνική ανεξαρτησία, στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του έθνους και του λαού είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε όλες τις θυσίες. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις σημαίνουν ειρήνη και ασφάλεια», δήλωνε μεταξύ άλλων από την Κομοτηνή ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συγκέντρωση:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Μανανάς: «Πάμε μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη»

«Για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ φορέα ελπίδας και προοπτικής για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα», αναφέρει στο μήνυμα του ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ, εκφράζει ο Γιώργος Μανανάς.

Ο πολιτευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, σε ανάρτηση του αναφέρει:

«Ανοίγουμε μαζί ένα δρόμο ελπίδας, χωρίς διχασμό και δημαγωγία. Για το κίνημά μας και την πατρίδα! Πάμε μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Στις 5 Δεκέμβρη δεν διαλέγουμε αν θα πάμε αριστερά ή δεξιά. Ψηφίζουμε για να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ.

Θα εγγυηθούμε την ενότητα και την αυτονομία της παράταξής μας, ώστε να σπάσουμε τον τοξικό δικομματισμό που κρατάει την πατρίδα μας πίσω. Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ φορέα ελπίδας και προοπτικής για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Ροδόπης κατέγραψε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο Βουλευτής Ροδόπης δεσμεύτηκε να παρέμβει στον Υπουργό Υγείας προκειμένου να διασφαλιστεί το αναγκαίο προσωπικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Ελλάδας που επισκέφθηκε το Σάββατο την Κομοτηνή, τον Διευθυντή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης καθώς και το σύνολο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ροδόπης συναντήθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο Βουλευτής Ροδόπης κατέγραψε τα θέματα έλλειψης προσωπικού, αναγκαίων πρόσθετων οχημάτων και άλλων υλικοτεχνικών υποδομών. Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την αυταπάρνηση και τη σημαντική τους προσφορά κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και δεσμεύτηκε να παρέμβει στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, και στη διοίκηση του ΕΚΑΒ προκειμένου να διασφαλιστεί το αναγκαίο προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον και τόνισαν ότι είναι η πρώτη φορά που Βουλευτής επισκέπτεται το ΕΚΑΒ στηρίζοντας το έργο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αν ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί τελειώσαμε»

Σκληρή επίθεση κατά Τσίπρα: «Προσπάθησε ως κυβέρνηση να με ‘’δολοφονήσει’’. Είναι δεδομένο ότι θα έρθουν στην κάλπη άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ να με καταψηφίσουν» – «Υπόσχομαι ότι θα υπερδιπλασιάσω τα ποσοστά του κόμματος» – «Καρφιά» και εναντίον των συνυποψήφιων του: «Υπάρχουν μηχανισμοί που καταδυναστεύουν το κόμμα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) από το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, όπου πραγματοποίησε ομιλία για την προώθηση της υποψηφιότητας του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

 Ο κ. Λοβέρδος εστίασε σε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στον ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας δριμεία κριτική προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι «ως κυβέρνηση προσπάθησε να με ‘’δολοφονήσει’’», ενώ απευθυνόμενος στο ακροατήριο, τόνισε δύο φορές ότι αυτές οι εκλογές «είναι η τελευταία μας ευκαιρία».

«Από την εμπειρία που έχω, είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Εάν στις διπλές (σ.σ. βουλευτικές) εκλογές που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί ως το δεύτερο κόμμα με μεγάλα ποσοστά, εμείς τελειώσαμε. Και η Ελλάδα θα έχει μια παράταξη δεξιάς και μια παράταξη λαϊκίστικη, η οποία θα είναι η εναλλακτική. Και με αυτή την εναλλακτική, η χώρα θα χαριστεί στη δεξιά για πολλά χρόνια.

Το καλοκαίρι με την απαράδεκτη διαχείριση των πυρκαγιών στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε το παράδοξο να πέφτει ο Μητσοτάκης και να πέφτει και η αντιπολίτευση. Η χώρα χρειάζεται και μια εναλλακτική λύση και δεν την έχει. Δεν τον θέλει ο κόσμος τον Τσίπρα», δήλωσε.

«Αυτή τη στιγμή, πάει κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ κατευθείαν στη ΝΔ χωρίς να κάνει στάση σε εμάς. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό γίνεται επειδή δεν υπάρχει μια προοδευτική αντιπολίτευση πρωταγωνίστρια να συγκρατήσει τις δυνάμεις στην κεντροαριστερά. Και αυτή την παράταξη πρέπει να κάνουμε. Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία», πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποσχέθηκε ότι επί προεδρίας του, η παράταξη θα υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά της και εάν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε θα αποχωρήσει από τη θέση του.

«Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το ποσοστό μας 20%. Υπόσχομαι ότι εάν είμαι η επιλογή σας, ο στόχος το 2023 θα είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων μας και αν δεν τα καταφέρω, επειδή δεν έχω άρρωστες φιλοδοξίες και είμαι πλήρης από πλευράς εκπλήρωσης πολιτικών φιλοδοξιών, θα παραμερίσω. Θέλω να είμαι ο πρόεδρος εκείνος που θα κάνει την παράταξη μεγάλο κόμμα και πρωταγωνιστή των εξελίξεων», είπε.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Λοβέρδος επανήλθε πάλι βαλλόμενος κατά του Τσίπρα για τον οποίο δήλωσε ότι «όσο κι αν προσπάθησε με δόλο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως κυβέρνηση να με ‘’δολοφονήσει’’ εγώ είμαι παρών και είμαι όρθιος, επειδή μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Τσίπρας) δεν ήξερε τι έλεγε και όμως κυβέρνηση 4,5 χρόνια. Αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια κατακρινόμασταν και μας έδιναν γροθιές κάτω από το τραπέζι. Τώρα όμως ο κόσμος άλλαξε επειδή δοκίμασε όλες τις εναλλακτικές και είδε ότι το ΠΑΣΟΚ υπερέχει. Ο κόσμος στο άκουσμα της πρότασης μου να μετονομάσουμε το κόμμα σε ΠΑΣΟΚ αρχίζει τα χαμόγελα. Ο άλλος χρωστάει και όταν μεταφέρεις τη συζήτηση από το οικονομικό στο πολιτικό, αισιοδοξεί. Ο κόσμος αναπολεί τις καλές μέρες, θέλει να τις ξαναζήσει, ελπίζει. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει την παράταξη πρέπει να γεννάει ελπίδες. Βάσιμες ελπίδες όμως, όχι κοροϊδίες, γιατί πίσω από τα μεγάλα λόγια κρύβεται μια κωλοτούμπα, η οποία έγινε μέσα σε μία εβδομάδα. Το όχι του δημοψηφίσματος έγινε ναι προς απογοήτευση του 65% του ελληνικού λαού, μιας συντριπτικής πλειοψηφίας. Εγώ λοιπόν κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει πίσω το κόμμα του και έτσι στις 5 Δεκεμβρίου, αν είμαι η επιλογή σας, το βράδυ που θα πάω στη Χαριλάου Τρικούπη θα κάνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

«Θα έρθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να με καταψηφίσουν»

Νωρίτερα, ο κ. Λοβέρδος προσερχόμενος στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, πέταξε «καρφιά» εναντίον συνυποψήφιων του κάνοντας λόγο για «μηχανισμούς που δυναστεύουν το κόμμα μας».

«Το κάλεσμα μου δεν έχει σχέση με το τι ψήφισε ο πολίτης το 2015 και το 2019. Καλώ όλους να προσέλθουν στη κάλπη, να κάνουμε μια γιορτή δημοκρατίας, να υποσχεθούμε πολύ μεγάλα ποσοστά στις βουλευτικές εκλογές του 2023 και να παραμερίσουμε τους μηχανισμούς που δυναστεύουν το κόμμα μας. Τα κόμματα χρειάζονται οργάνωση και όχι μηχανισμούς. Εμείς έχουμε μηχανισμούς και δεν έχουμε οργάνωση», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων που ενδεχομένως να προσέλθουν στην κάλπη, εντύπωση προκάλεσε ότι εστίασε και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να κάνει καμία αναφορά για τα όσα ακούγονται περί προσέλευσης «γαλάζιων» ψηφοφόρων.

«Είναι δεδομένο ότι για μένα τουλάχιστον έρχονται άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ να με καταψηφίσουν. Δεν με ενδιαφέρει, τους καλωσορίζω, είναι καλοδεχούμενοι αρκεί να έχουμε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή στις 5 Δεκεμβρίου. Εισπράττω μήνυμα νίκης και ενότητας από τον κόσμο κατά την περιοδεία μου», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΥΛΗ

Διακομματική: Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη στη Θράκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «χρειάζεται να πραγματοποιηθεί ένα «άλμα προς τα εμπρός» που θα επιτρέψει να βελτιωθεί δραστικά η ποιότητα ζωής στην περιοχή και να αλλάξει η «εικόνα» της Θράκης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους στρατηγικούς στόχους, με επίκεντρο τον άνθρωπο, για την οικονομική ανάπτυξη και «για να είναι η Θράκη τόπος να χαίρεσαι να ζεις», παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφορικά με τον απολογισμό των ατυχών πολιτικών της κυβέρνησης που αφορούν στη μειονότητα και στην ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «χρειάζεται να πραγματοποιηθεί ένα «άλμα προς τα εμπρός» που θα επιτρέψει να βελτιωθεί δραστικά η ποιότητα ζωής στην περιοχή και να αλλάξει η «εικόνα» της Θράκης».

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι «χρειάζεται ένα νέο όραμα για την περιοχή, που να διατυπωθεί σε σχέδιο με συγκεκριμένους στόχους / αποστολές (mission oriented policies)», προτείνει 4 βασικούς στόχους:

  • Βελτίωση της ελκυστικότητας της Θράκης ως ικανοποιητικού προορισμού για κατοίκηση.
  • Βελτίωση της ελκυστικότητας της Θράκης ως τόπου άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
  • Μετάβαση σε ένα νέο παράδειγμα οικονομικής ανάπτυξης της Θράκης, που να στηρίζεται στη γνώση.
  • Αξιοποίηση της διασυνοριακότητας και διαπολιτισμικότητας της περιοχής.

Επιπλέον το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ταυτόχρονα προτείνει και κάποιες πολύ συγκεκριμένες εμβληματικές δράσεις / μέτρα / έργα, όπως:

  • Δημιουργία τεχνολογικού campus στο ΔΠΘ.
  • Πιλοτική εφαρμογή της ΔΟΜΗΣ στήριξης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ).
  • Δημιουργία «Οργανισμού Ανάπτυξης και Ενίσχυσης της Συνεργασίας της ΝΑ Ευρώπης» με έδρα τη Θράκη.
  • Βελτίωση των υποδομών (π.χ. δημιουργία κάθετων αξόνων για την ενθάρρυνση της Διασυνοριακότητας).

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ. Κατρούγκαλος: «Δεν είπαμε ποτέ για άμεση εκλογή Μουφτή από τη βάση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ32 λεπτά πριν

Εορτάστηκε στην Κομοτηνή η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού

ΡΟΔΟΠΗ53 λεπτά πριν

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

YΓΕΙΑ3 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 57 κρούσματα στη Ροδόπη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Ροδόπη: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων την επόμενη εβδομάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Ροδόπη: Αλλοδαποί διακινητές μετέφεραν 12 παράνομους μετανάστες

ΠΑΙΔΕΙΑ2 ημέρες πριν

Η Τσικνοπέμπτη έγινε… Chikno Thursday σε βιβλίο αγγλικών της Γ’ Γυμνασίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Γιώργος Μανανάς: «Πάμε μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Ροδόπης κατέγραψε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

YΓΕΙΑ2 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: 32 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Λοβέρδος: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αν ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί τελειώσαμε»

ΡΟΔΟΠΗ32 λεπτά πριν

Εορτάστηκε στην Κομοτηνή η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού

ΡΟΔΟΠΗ53 λεπτά πριν

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Λοβέρδος: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αν ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί τελειώσαμε»

YΓΕΙΑ3 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Σκέψεις για επαναφορά της χρήσης μάσκας παντού

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Αφίχθησαν στην Αλεξανδρούπολη 375 Αμερικανοί στρατιώτες

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Απογραφή 2021: Παράταση έως τις 13 Δεκεμβρίου για την αυτοαπογραφή

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Έβρος: Αίθουσες ρομποτικής σε σχολεία από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη Skroutz

ΒΟΥΛΗ3 ημέρες πριν

Φίλης: «Ο φράχτης στον Έβρο διαχωρίζει τη Θράκη από την υπόλοιπη χώρα»

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Χαρίτου: «Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει την ελπίδα στη Θράκη»

ΒΟΥΛΗ6 ημέρες πριν

Στυλιανίδης: «Τραγικός ο ισχυρισμός Ζεϊμπέκ ότι η Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x