ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλίων: «Αποκλειστικά έργο της κυβέρνησης η ανεργία που θα προκύψει»

«Η κυβέρνηση δεν είπε ότι με αυτά τα 800 ευρώ οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ζήσουν για τρεις μήνες. Στόχος της το φθηνό και αναλώσιμο εργατικό δυναμικό», δηλώνει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Στόχος της κυβέρνησης είναι το φθηνό και αναλώσιμο εργατικό δυναμικό, δηλώνει ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων ο οποίος χαρακτηρίζει ως αποκλειστικά υπεύθυνη τη ΝΔ για την ανεργία που θα προκύψει.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

«Η κυβέρνηση διαφήμισε τα περίφημα 800 ευρώ για τους εργαζόμενους που λόγω του ιού δεν δούλευαν. Δεν τους είπε όμως ότι με αυτά τα 800 ευρώ θα έπρεπε να ζήσουν για 3 μήνες. Από τις 13 Μαρτίου που βγήκαν σε διαθεσιμότητα μέχρι τις 10 Ιουνίου που θα γίνει η πληρωμή των 534 ευρώ. Ταυτόχρονα μετέθεσε και το δώρο Πάσχα για κάπου στο καλοκαίρι. Προωθεί και τον νέο υποκατώτατο μισθό μαζί με απολύσεις.

Κατά τα άλλα η γενναιόδωρη κυβέρνηση πριμοδοτεί αφειδώς κλινικάρχες, καναλάρχες. Καθείς και οι φίλοι του. Αρνήθηκε η κυβέρνηση την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επιδότηση εργασίας και τώρα η ανεργία που θα προκύψει είναι έργο αποκλειστικά της κυβέρνησης. Φθηνό εργατικό δυναμικό και αναλώσιμο, αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ