ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Εκκλησιαστικό site ζητάει να «πέσει» το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία

Αντιδράσεις προκάλεσε το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία και τον κορωνοϊό – Κατατέθηκε μήνυση για ρατσισμό

fonirodopis.gr

Μήνυση για ρατσισμό κατατέθηκε εναντίον του «Ράδιο Αρβύλα» μετά από βίντεο στο οποίο καυτηρίαζαν τη λήψη Θείας Κοινωνίας εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.  

Συγκεκριμένα, το νομικό τμήμα του Εκκλησία Online κατέθεσε μήνυση για βίντεο στο οποίο δείχνει πιστούς σε εκκλησία να μεταλαμβάνουν εν μέσω πανδημίας. Στο βίντεο, το οποίο έχει αποσυρθεί από τον χρήστη που το ανάρτησε στο YouTube αλλά κυκλοφορεί στο Twitter, οι πιστοί εμφανίζονται να περιμένουν να κοινωνήσουν ενώ βήχουν.

Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη θεία κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντάει «Άφοβα, τέκνον μου». Στο επόμενο πλάνο φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης άρρωστος, «τρεις ημέρες μετά» στο κρεβάτι να αναρωτιέται «Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;». Τότε, μέσα σε ένα σύννεφο, εμφανίζεται «ο Θεός» να του απαντάει «Εγώ σε εγκατέλειψα ή εσύ είσαι μ@@@@@ς;».

Μιλώντας σε εκπομπή του Open TV ο νομικός εκπρόσωπος της ιστοσελίδας, Ανδρέας Καραγιάννης, έκανε λόγο για «διακωμώδηση χυδαίας αισθητικής».

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει όλο αυτό. Θέλουμε αυτό το βίντεο να πέσει νόμιμα. Σε άλλους πολιτισμούς, άλλης θρησκείας, όχι απλά δεν θα γίνονταν ανεκτά τέτοια πράγματα, δεν θα τόλμαγαν να το σκεφτούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ