ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ για Κρεμαστινό: «Λάμπρυνε με την παρουσία του το κοινοβούλιο»

«Θέλησε πάντα να μου απευθύνει χρήσιμες πληροφορίες και εκδήλωνε με κάθε ευκαιρία το ενδιαφέρον του για την Θράκη και τα ιδιαίτερα προβλήματα της», δηλώνει ο Βουλευτής Ροδόπης για την απώλεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ

fonirodopis.gr

Με μια φωτογραφία από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής τον Ιούνιο του 2019, αποχαιρετά ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ τον Δημήτρη Κρεμαστινό που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 8 Μαΐου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του αναφέρει:

«Συνυπήρξα με τον Δημήτρη Κρεμαστινό για τρία χρόνια σε όλες τις καλές και δύσκολες στιγμές του Κινήματος Αλλαγής. Θέλησε πάντα να μου απευθύνει χρήσιμες πληροφορίες και παραινέσεις για το παρόν και το μέλλον της Παράταξης. Και εκδήλωνε με κάθε ευκαιρία το ενδιαφέρον του για την Θράκη για τα ιδιαίτερα προβλήματα της. Ένας άνθρωπος με βαθιά πολιτική και ακαδημαϊκή παιδεία που λάμπρυνε με την παρουσία του τον κόσμο των επιστημών και το ελληνικό κοινοβούλιο από την τιμητική θέση του αντιπροέδρου του. Θα μας λείψει σε μια εποχή που η καθαρή ματιά του και οι αστείρευτες γνώσεις του ήταν περισσότερο απαραίτητες από ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ