ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο του 35χρονου από το Διδυμότειχο

Ερευνώνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τυχόν ευθύνες των θεραπόντων γιατρών – Συγγενικά του πρόσωπα είχαν αφήσει αιχμές για ιατρικά λάθη

fonirodopis.gr

Εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στεφανος Ζαρκαντζιάς σχετικά με το θάνατο 35χρονου στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Ο θανών, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα, φέρεται ότι έχασε τη ζωή του λόγω του κορωνοϊού, στις 22 Απριλίου ενώ συγγενικά του πρόσωπα άφησαν αιχμές για θάνατο που επήλθε συνεπεία ιατρικών λαθών.

Με εντολή του προϊσταμένου, ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Γιώργος Νούλης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η αιτία του θανάτου και αν υπάρχουν ευθύνες των θεραπόντων ιατρών για την κατάληξη του 35χρονου. Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας του θύματος ενώ θα προσκομίσουν σχετικά έγγραφα και ιατρικές εξετάσεις από το νοσοκομείο.

Στη σορό του 35χρονου δεν διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή-υπό το φόβο διασποράς του ιού-δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την διαλεύκανση της υπόθεσης του 35χρονου ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Πηγή: grtimes.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ