ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Το «ευχαριστώ» της ΕΛ.ΑΣ. στους πολίτες – «Μαζί τα καταφέραμε»

Με βίντεο που παρουσιάζονται εικόνες από την κρίση του Έβρου μέχρι την τελευταία μέρα της καραντίνας, η Ελληνική Αστυνομία εκφράζει τις ευχαριστίες της στους πολίτες

fonirodopis.gr

Με ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας λέει το δικό του «ευχαριστώ» στους πολίτες αλλά και στις γυναίκες και στους άνδρες του Σώματος που τους τελευταίους μήνες δίνουν τη δική τους μάχη, αρχικά στον Έβρο και μετά με τον κορωνοϊό.

«Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα συνεχίσουμε», αναφέρει το βίντεο, το οποίο παρουσιάζει εικόνες από την φύλαξη των συνόρων στην κρίση του Έβρου, μέχρι και την τελευταία μέρα της καραντίνας. Με περιπολίες στην άδεια πόλη, ελέγχους με θερμομετρήσεις και κυρίως με την παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένους στα σπίτια τους, ακόμα και στα αδέσποτα που υπέστησαν επίσης τις συνέπειες της κοινωνικής απομόνωσης.

Η κατάληξη είναι επίσης συμβολική, καθώς δείχνει πολίτες στις Καστανιές Έβρου να χειροκροτούν τις αστυνομικές δυνάμεις και τους αστυνομικούς να βγάζουν τις μάσκες που φορούσαν μέχρι σήμερα κατά την διάρκεια της αποστολής τους.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ