ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Με στρατιωτική πειθαρχία η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά

Μέλη του συντονιστικού οργάνου των συνδικαλιστικών οργανώσεων με μεζούρες στα χέρια, οριοθέτησαν με σημάδια τις αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται

fonirodopis.gr

Με στρατιωτική πειθαρχία παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί τα μέλη του ΠΑΜΕ μπροστά από τη Βουλή, στη συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Από νωρίς μέλη του συντονιστικού οργάνου των συνδικαλιστικών οργανώσεων βρέθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας και με μεζούρες στα χέρια, οριοθέτησαν με σημάδια τις αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με τους ειδικούς. Μάλιστα στο συγκεντρωμένο πλήθος μοιράστηκαν και μάσκες οι οποίες έγραφαν πάνω: «Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή».

Οι εικόνες από βίντεο του ΠΑΜΕ που δείχνει τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα από ψηλά να τηρούν ευλαβικά τις αποστάσεις ασφαλείας κάνουν ήδη των γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

Στο Σύνταγμα βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας φορώντας τη μάσκα του ΠΑΜΕ.

«Αυτή την Εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στην επόμενη μέρα, κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;», ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του, με αφορμή τις συμβολικές συγκεντρώσεις των σωματείων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

«Εμείς απαντάμε Σοσιαλισμός» υπογράμμισε και προσέθεσε: «Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, τον λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό. Καλή δύναμη! Καλό κουράγιο σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ