ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 27 Απριλίου έως 3 Μαΐου

Γράφει η Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις  και τις συζητήσεις σας για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, γιατί  θα υπάρχουν εμπόδια και ξαφνικές ανατροπές που ίσως σας φέρνουν νευρικότητα και ένταση,  να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 30 Απριλίου μία ιδέα σας, μία ξαφνική είδηση ή μια συνάντηση μπορεί να φέρει  ανατροπές ή ξαφνικές εξελίξεις σε κάποια  θέματα που σας απασχολούν. Ευνοούνται  γνωριμίες φιλικές, αισθηματικές. Στο τέλος της εβδομάδας να προσέχετε οικονομικές και συναισθηματικές εξαπατήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε δυσκολίες να πραγματοποιήσετε συζητήσεις, επαφές με άτομα στον επαγγελματικό χώρο, με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες. Ίσως υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σας φέρουν ένταση, να είστε προσεκτικοί και ήρεμοι  για  να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις. Στις 30 Απριλίου μία ιδέα σας, μία απρόσμενη είδηση ή μία συνάντηση θα φέρουν εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν. Ευνοήστε να δημιουργήσετε  νέες φιλικές, ερωτικές σχέσεις.  Στο τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές και αισθηματικές εξαπάτησης, μην μπλέκετε τα οικονομικά σας με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση για εσωστρέφεια, θα υπάρχει δυσκολία  στην επικοινωνία και στις συζητήσεις, αυτό θα φέρει ψυχρότητα στις σχέσεις και νευρικότητα με τα αγαπημένα πρόσωπα και με άτομα της οικογένειάς, αποφύγετε να πάρετε βιαστικές  αποφάσεις, μην μπλέκετε σε παρασκήνιο που μπορεί να στραφεί εναντίον σας αργότερα. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου νέες γνωριμίες και ένας έρωτας παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να απογοητευτείτε από κάποιον φίλο σας, εάν κάνετε μία νέα γνωριμία να είστε προσεκτικοί γιατί πιθανόν να μην είναι όπως εσείς νομίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία σας με φίλους. Ίσως ένα οικονομικό θέμα να γίνει αιτία να ψυχραθούν οι σχέσεις σας. Στις 30 Απριλίου μία ιδέα σας ή μία είδηση που θα έχετε από κάποιον φίλο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό, επαγγελματικό θέμα. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου ίσως σας προβληματίζει μία ερωτική σχέση από το παρελθόν. Στο τέλος της εβδομάδας  να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις για να μην εξαπατηθείτε.

ΛΕΩΝ

Στην αρχή της εβδομάδας  θα υπάρχουν δυσκολίες στην   επικοινωνία με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, με τα αγαπημένα πρόσωπα  και συνεργάτες. Προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους, να είστε ήρεμοι και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Από τις 30 Απριλίου ένα ξαφνικό νέο, μία ιδέα σας ή μια συνάντηση θα φέρει εξελίξεις  σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Για  εσάς του δεύτερου δεκαημέρου ευνοείστε στη δημιουργία μίας  σχέσης με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί στις νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, οικονομικές συναλλαγές για να μην εξαπατηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας δεν ευνοούνται η επικοινωνία και οι συζητήσεις με άτομα στο χώρο εργασίας, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και την ένταση που μπορεί να φέρουν ψυχρότητα στις σχέσεις και να προκαλέσουν  προβλήματα στην υγεία σας.  Από τις 30 Απριλίου μία ιδέα σας, μία συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο από μακριά ή από εξωτερικό θα σας βοηθήσουν να λύσετε ένα θέμα σπουδών, νομικό ή να ξεκινήσετε σπουδές ή πνευματική εργασία. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ευνοείστε να δημιουργήσετε  μία όμορφη σχέση, ίσως με ένα άτομο στο επαγγελματικό περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί σε μια μία σχέση ή συνεργασία γιατί μπορεί να μην βλέπετε καθαρά και να έχετε  αγνοία της κατάστασης και να σας εξαπατούν.

ΖΥΓΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να έχετε ανατροπές και δυσκολίες στην επικοινωνία  για θέματα συναισθηματικά, οικονομικά, που σχετίζονται με άλλους, στην επικοινωνία σας με τα παιδιά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τη νευρικότητα και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ευνοείστε να δημιουργήσετε μία σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να απογοητευτείτε από ένα άτομο στο χώρο της εργασίας, εάν δημιουργήσετε μία σχέση να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί πιθανόν να μην έχετε καθαρή εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να έχετε εμπόδια στην επικοινωνία με άτομα της οικογένειάς, στις σχέσεις και  συνεργασίες. Προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους και να είστε ήρεμοι για να μη ψυχραθούν η σχέσεις μεταξύ σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα σας απασχολεί μία σχέση  από το παρελθόν, ή  που κρατάτε μυστική. Στις 30 Απριλίου  μία ιδέα σας, μία ξαφνική συνάντηση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μία νέα γνωριμία, νέα συνεργασία ή να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις σε μία σχέση ή συνεργασία. Στο τέλος της εβδομάδας αν κάνετε μία νέα γνωριμία ή επένδυση να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία με αδέλφια, με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος και στο να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ίσως και συγκρούσεις με άτομα στο χώρο της εργασίας, προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους και να είστε ήρεμοι. Από τις 30 Απριλίου μία ξαφνική συνάντηση ή μια είδηση ίσως αλλάζει τα πράγματα σε ένα θέμα εργασίας, υγείας ή καθημερινότητας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ευνοείστε να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να απογοητευτείτε από το σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη ή από ένα άτομο της οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην αρχή της εβδομάδας οικονομικά θέματα μπορεί να φέρουν ψυχρότητα στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα πρόσωπα  ή με τα παιδιά. Προσπαθήστε να μη σκέφτεστε αρνητικά και να έχετε χαμηλούς τόνους. Στις 30 Απριλίου ένα ξαφνικό νέο, μία ξαφνική συνάντηση, μία ιδέα, έμπνευση ή πρωτοβουλία σας θα φέρει εξελίξεις ή έκπληξης σε μία σχέση. Εσείς του 2ου δεκαημέρου εννοείστε να έχετε μία όμορφη καθημερινότητα, να δημιουργήσετε μία σχέση, ίσως με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας. Αν έχετε μία πρόταση εργασίας  αυτό το διάστημα ή ένα νέο ξεκίνημα να είστε προσεκτικοί γιατί πιθανόν να μην είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αποφύγετε να είστε αυστηροί και  επικριτικοί με άτομα της οικογένειάς για να μην ψυχράνουν οι σχέσεις μεταξύ σας. Στις 30 Απριλίου μία ιδέα σας, ένα ξαφνικό νέο ή μία συνάντηση, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις σε ένα οικογενειακό θέμα. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε την γοητεία και το θάρρος, μπορείτε  να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας αν κάνετε μία νέα γνωριμία ή επένδυση να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε κάπως επιφυλακτικοί, απαισιόδοξοι, μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις, προβλήματα του παρελθόντος να χαλάσουν τη σχέση σας, την επικοινωνία  με αδέρφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος γείτονες. Στις 30 Απριλίου μία ιδέα σας, μια ξαφνική είδηση ή συνάντηση, θα φέρει εξελίξεις ή εκπλήξεις σε ένα σχέδιο σας, σε μία σχέση ή συνεργασία. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ίσως κάνετε μυστικές κινήσεις για να φέρετε κοντά ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στο τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί γιατί πιθανόν να απογοητευτείτε από ένα άτομο της οικογένειας ή εσείς να απογοητεύσετε εκείνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ