ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ Ροδόπης: «Να δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ στους επιστήμονες»

«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Βρούτσης ήταν ειδικός στα χατίρια προς τη μεγαλοεργοδοσία και τον αντικομμουνισμό. Τελευταία μάθαμε ότι ειδικεύεται και στην τηλεκατάρτιση», σημειώνει σε σχόλιο της η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ

fonirodopis.gr

Να δοθεί το επίδομα ειδικού σκοπού των 800 ευρώ και στους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, καλεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ Ροδόπης.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Χωρίς τηλεκατάρτιση, δηλαδή χωρίς καμία προϋπόθεση, θα λάβουν, τελικά, τα 600 ευρώ οι επιστήμονες.

Η κυβέρνηση με τα διάφορα «προγράμματα κατάρτισης» επιστημόνων που είχε εξαγγείλει, όχι μόνο εξαιρούσε τους χτυπημένους από την αναστολή δραστηριοτήτων αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες (δικηγόρους, μηχανικούς κλπ) από το έκτακτο βοήθημα των 800 ευρώ, αλλά ταυτόχρονα είχε σκοπό να κάνει ένα «δωράκι» πάνω από 85 εκατ. ευρώ  στους ομίλους των ιδιωτικών ΚΕΚ!

Η κυβέρνηση, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, άλλαξε την απόφασή της σε ό,τι αφορά την προϋπόθεση της επιταγής voucher, όχι όμως και ως προς το ύψος της ενίσχυσης που παραμένει στα 600 ευρώ και όχι στα 800 ευρώ που είναι το επίδομα ειδικού σκοπού.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Βρούτσης ήταν ειδικός στα χατίρια προς τη μεγαλοεργοδοσία και τον αντικομμουνισμό. Τελευταία μάθαμε ότι ειδικεύεται και στην τηλεκατάρτιση.

Σε κάθε περίπτωση το σκάνδαλο των “ΚΕΚ Βρούτση” βαραίνει όλη την κυβέρνηση, που έχει «Βρούτσηδες» για να της κάνουν και τη βρώμικη δουλειά.

Έστω και τώρα να εξασφαλιστεί ότι οι επιστήμονες θα πάρουν ολόκληρο το επίδομα των 800 ευρώ!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ