ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Κακοποιημένο κουτάβι με αποκόλληση πλευρών εντοπίστηκε στην Κομοτηνή

Οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής» απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να συνδράμει για την επέμβαση

fonirodopis.gr

Ένα κακοποιημένο κουταβάκι εντοπίστηκε την παραμονή της Ανάστασης στην Κομοτηνή από εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, το κουτάβι φέρει αποκόλληση και κάταγμα πλευρών, τα οποία προήλθαν από ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε.

Οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής» απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να συνδράμει καθώς μία επέμβαση σαν και αυτήν μπορεί να γίνει μόνο σε κλινική των μεγάλων αστικών κέντρων.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής ομάδας:

«Σήμερα, 22.4.20 κάναμε ακτινογραφία στο κουταβάκι που μας είχαν ειδοποιήσει ότι είναι άρρωστο την παραμονή της Ανάστασης. Το είχαμε βρει να είναι δαγκωμένο από άλλα σκυλιά, να τρώει λίγο ενώ σήμερα εμφάνισε και μια ελαφριά μορφή γαστρεντερίτιδας.

Παρόλα αυτά οι πόνοι που είχε, έκαναν αναγκαία την λήψη ακτινογραφίας, η οποία έδειξε, σύμφωνα με το γιατρό, ότι υπάρχει αποκόλληση – κάταγμα των πλευρών από το στέρνο. Δηλαδή όπως φαίνεται και στην φωτό της ακτινογραφίας τα κόκκαλα της σπονδυλικής στήλης θα έπρεπε να είναι κολλημένα με το κάτω μεγάλο κόκκαλο.

Αυτό όμως δεν προκαλείται από τα δαγκώματα αλλά από ισχυρό χτύπημα, πιθανότατα κλωτσιά.

Επειδή στην Κομοτηνή μία τέτοια επέμβαση – εγχείριση δεν είναι δυνατόν να γίνει, δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να γίνει μία τέτοια επέμβαση σε κλινική των μεγάλων αστικών κέντρων και αν θα αντέξει το σκυλάκι μία τέτοια επέμβαση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ