ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

H ανάρτηση που επιβεβαιώνει το «ναυάγιο» της ΕΥΠ στον Έβρο

«Μια κλούβα της αστυνομίας, ένα τζιπ και ελάχιστοι αστυνομικοί μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών, με 3-4 αξιωματικούς της ΕΛΑΣ εκεί στις Καστανιές δώσανε τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν τους εκατοντάδες μετανάστες μακριά από τα σύνορα μας τις πρώτες ώρες», γράφει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων

fonirodopis.gr

Την πλήρη αποτυχία της ΕΥΠ σε ότι αφορά τον Έβρο και την προσπάθεια εισόδου χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών επιβεβαιώνει η ανάρτηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Παναγιώτης Χαρέλας περιγράφει την κατάσταση τις πρώτες ώρες στα σύνορα στις Καστανιές. Όπως αναφέρει, ελάχιστοι αστυνομικοί μετρημένοι στα δάχτυλα «δώσανε τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν τους εκατοντάδες μετανάστες μακριά από τα σύνορα τις πρώτες ώρες».

«Η ανάρτηση εκθέτει την ΕΥΠ και τον πρωθυπουργικό ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη. Όπως επίσης και τα δημοσιεύματα τα οποία επιχείρησαν να ανατρέψουν την κριτική για την κατόπιν εορτής κινητοποίηση στον Έβρο», γράφει χαρακτηριστικά το documentonews.gr.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο documentonews.gr

Η ανάρτηση του προέδρου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων:


To μεγάλο φιάσκο της ΕΥΠ στον Έβρο: Οι Τούρκοι τους έπιασαν στον ύπνο!
Η άγνοια για την προώθηση προσφύγων στα ελληνοτουρκικά σύνορα ήταν τόσο μεγάλη που έγινε αντιληπτή μόνο όταν οι πρόσφυγες έφτασαν στο Τελωνείο Καστανέων και επιχείρησαν να εισέλθουν


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ