ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της Ροδόπης, ζητάει από την κυβέρνηση ο Ν. Τσαλικίδης

«Οι συνέπειες από την πανδημία είναι βαρύτατες. Την εορταστική περίοδο δυναμώνουμε τους παραγωγούς κρέατος και τοπικών προϊόντων», σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

fonirodopis.gr

Την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της Ροδόπης, ζητάει ο Νίκος Τσαλικίδης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων λόγω των βαρύτατων συνεπειών που βιώνει ο κλάδος εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης δηλώνει:

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διαμορφώνει η πανδημία του κορωνοϊου, οι συνέπειες για τον πρωτογενή τομέα και τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών της περιοχής είναι βαρύτατες. Μετά από επικοινωνία που είχα με παραγωγούς της περιοχή μας ζητούμε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την ενίσχυση αγροτών, κτηνοτρόφων, των αλιέων, μελισσοκόμων και των παραγωγών των λαϊκών αγορών που ανεστάλη η λειτουργία τους, σε εφαρμογή των προληπτικών μέτρων διασποράς του covid 19.

Η στήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της παραγωγής, συμβάλλει στην εξέλιξη της τοπικής μας οικονομίας. Την εορταστική περίοδο, δυναμώνουμε τους παραγωγούς κρέατος και τοπικών προϊόντων, για να συνεχίσουν να παράγουν και να προσφέρουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ