ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Αμούτζας: «Εκμεταλλεύονται τη δεινή θέση συμπολιτών μας για την αυτοπροβολή τους»

«Η εκτέλεση του καθήκοντος και η προσφορά στον τόπο μας δε θα έπρεπε να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης», τονίζει η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης»

fonirodopis.gr

Τραγική χαρακτηρίζει τη στάση ορισμένων αιρετών του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι «εκμεταλλεύονται τη δεινή θέση συμπολιτών μας για την αυτοπροβολή τους», η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» του Κυριάκου Αμούτζα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Εν μέσω πανδημίας και ενώ έχει αλλάξει η καθημερινότητα όλων μας προς το χειρότερο, είναι πράγματι τραγική η στάση ορισμένων αιρετών της τοπικής κοινωνίας του Δήμου μας. Η εκτέλεση του καθήκοντος, η προσφορά στον τόπο μας που βάλλεται από την εξάπλωση του κορωνοϊού, δε θα έπρεπε να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Δυστυχώς όμως, η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει μία μερίδα συμπολιτών μας γίνεται βορά στην πολιτική σκοπιμότητα και αυτοπροβολή, γεγονός που θα χαρακτηρίζαμε το λιγότερο ανήθικο.

Η Αξιωματική αντιπολίτευση, διακριτικά και με όσα μέσα διαθέτει, στέκεται στο πλευρό του κάθε συνδημότη με αίσθημα ευθύνης, σεβόμενη την πρωτόγνωρα δύσκολη κατάσταση που διανύουμε ως χώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ