ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, ο Γεωργιάδης κοροϊδεύει τους πολίτες»

«Πόσο θα φάνε πια (σ.σ.: οι πολίτες), θα γίνουν 300 κιλά», χυδαιολόγησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απορρίπτοντας το πακέτο μέτρων που πρότεινε η αξιωματική αντιπολίτευση

fonirodopis.gr

Ως μια άλλη Μαρία Αντουανέτα, που κοροϊδεύει εργαζόμενους και επαγγελματίες, χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την προκλητική του δήλωση σε τηλεοπτικό σταθμό: «Πόσο θα φάνε πια (σ.σ.: οι πολίτες), θα γίνουν 300 κιλά».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση.

Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα.

Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια.

Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι “θα γίνουν 300 κιλά”….

Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση.

Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ