ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

«Σισμανόγλειο»: Οι εργαζόμενοι ευχαριστούν για τις δωρεές αλλά συνάμα αγωνιούν!

«Οι εν λόγω δωρεές γίνονται αποκλειστικά και μόνο για το Νοσοκομείο Κομοτηνής και δεν θα δεχτούμε να διοχετευτούν πουθενά αλλού τα υλικά αυτά, τα οποία τα έχουμε άμεση ανάγκη», αναφέρουν χαρακτηριστικά – Προβληματισμός και για το γεγονός ότι όλα τα Νοσοκομεία της 4ης ΥΠΕ ενισχύθηκαν με προσωπικό πλην του «Σισμανόγλειου»

fonirodopis.gr

Μάσκες από την γειτονική Καβάλα εστάλησαν σήμερα στον Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής. Συγκεκριμένα κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου και μετά από ευγενική διαμεσολάβηση του τέως Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής κου Γιώργου Φιλιππίδη, ο Πρόεδρος Φιλήμων Ξουλόγης και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Δήμου Καβάλας δώρισαν  στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κομοτηνής 500 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες ατομικής προστασίας.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά τόσο τον Δήμο Καβάλας, όσο και όλες τις συλλογικότητες του Νομού Ροδόπης, ήτοι  τις αυτοδιοικητικές και θρησκευτικές αρχές του Νομού, τους Συλλόγους και τα Σωματεία, αλλά και τους απλούς πολίτες που στις δύσκολες αυτές ώρες για την δημόσια υγεία έβαλαν πλάτη και επέδειξαν αξιοθαύμαστα αντανακλαστικά και αλληλεγγύη προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής, με πληθώρα δωρεών.

Ενόψει της πανελλαδικής έλλειψης υλικών ατομικής προστασίας, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής προβαίνει σε ανεύρεση και αγορά υλικών πρώτης ανάγκης με οποιονδήποτε τρόπο, προμηθεύοντας τους συναδέλφους πρώτης γραμμής με τα απαραίτητα όπλα σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει σύσσωμος με την διοίκηση, δημιουργώντας συνάμα ένα απαραίτητο αποθεματικό σε περίπτωση επιδείνωσης της κρίσης.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν, «θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι εν λόγω δωρεές των τοπικών και περιφερειακών παραγόντων γίνονται αποκλειστικά και μόνο για το Νοσοκομείο Κομοτηνής και δεν θα δεχτούμε να διοχετευτούν πουθενά αλλού τα υλικά αυτά, τα οποία τα έχουμε άμεση ανάγκη. Άλλωστε η επιθυμία του δωροθέτη είναι ιερή και θα πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους».

Τέλος, δεν κρύβουν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για «το γεγονός ότι εδώ και 15 ημέρες όλα τα Νοσοκομεία της 4ης ΥΠΕ επανδρώθηκαν με νέο επικουρικό προσωπικό πλην του Νοσοκομείου Κομοτηνής, στο οποίο μέχρι σήμερα δεν έγινε καμία πρόσληψη!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ