ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη η Ελλάδα αλλάζει», ισχυρίζονται οι ΔΕΕΠ ΑΜΘ

«Η έγκριση του έργου υποδομών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, δίνει στην Περιφέρεια μας έντονη αναπτυξιακή πνοή», αναφέρεται σε ανακοίνωση

fonirodopis.gr

«Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα αλλάζει, ατενίζοντας το μέλλον της με ελπίδα και αισιοδοξία», ισχυρίζονται οι ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε ανακοίνωση τους με αφορμή την έγκριση έργου υποδομών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ΔΕΕΠ ΑΜΘ:

«Η έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δίδει στην Περιφέρεια μας έντονη αναπτυξιακή πνοή, γυρνώντας πραγματικά σελίδα για τον τόπο. Το έργο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προϋπολογισμού 105 εκατ. ευρώ, που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση φοιτητικών εστιών καθώς και άλλων κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου. Η γόνιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω ενός στρατηγικού σχεδίου, σε συνδυασμό με μία ισχυρή δημόσια διοίκηση αποτελεί εγγύηση για τη μακροπρόθεσμη ευημερία όλων των πολιτών. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα αλλάζει, αποτελώντας, πλέον, σημείο θετικής αναφοράς και σταθερότητας, ατενίζοντας το μέλλον της με ελπίδα και αισιοδοξία».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι πρόεδροι Γιάννης Βεζυργιαννίδης (ΔΕΕΠ Ροδόπης), Πολυζώης Παρασκευόπουλος (ΔΕΕΠ Έβρου), Νικόλαος Κιατίπης (ΔΕΕΠ Ξάνθης), Χαράλαμπος Δράκος (ΔΕΕΠ Καβάλας) και Αλέξανδρος Γεωργιάδης (ΔΕΕΠ Δράμας).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ