ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Θερμομετρήσεις, παράδοση γευμάτων αλλά και δώρα από τους Ερυθροσταυρίτες Κομοτηνής

Οι ακούραστοι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής συνδράμουν κυριολεκτικά παντού, σε κάθε δράση και γεγονός!

fonirodopis.gr

Πρόκειται ίσως για την πιο ενεργή εθελοντική ομάδα της περιοχής καθώς το τελευταίο, και όχι μόνο, διάστημα βρίσκονται κυριολεκτικά παντού, συνδράμοντας σε κάθε δράση και γεγονός με τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, ευρισκόμενοι πάντα στην πρώτη γραμμή.

Από αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις σε όλη τη Ροδόπη, μέχρι τις Καστανιές Έβρου πριν λίγο καιρό και σήμερα στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο όπου πραγματοποιούν θερμομετρήσεις αλλά και στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», στους δικαιούχους του οποίου παραδίδουν καθημερινά γεύματα.

Ο λόγος φυσικά για τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, οι οποίοι εκτός των άλλων πρόσφεραν σήμερα και δώρα στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κομοτηνής ως μια συμβολική πράξη ευγνωμοσύνης για τον αγώνα τους ενάντια στον κορωνοϊό.

«Η καθημερινή θερμομέτρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής “Σισμανόγλειο” συνεχίζεται κανονικά, παράλληλα το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι συνεχίζει κανονικά με τη βοήθεια των Εθελοντών μας που βοηθούν στην παράδοση των γευμάτων.

Σήμερα τα μέτρα του covid-19 δεν μας άφησαν να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα υγείας με κάποια εκδήλωση γι αυτό ένα δώρο των εθελοντών μας στους εργαζόμενους του νοσοκομείου ήταν μια ευχάριστη νότα. Επαγγελματίες και εθελοντές υγείας στη πρώτη γραμμή. Καλή δύναμη», αναφέρουν στην ανάρτηση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ