ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 6 έως τις 12 Απριλίου

Γράφει η Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου,  οικονομικά θέματα σας φέρνουν ανασφάλειες και φοβίες, νευρικότητα, να είστε προσεκτικοί  με φίλους και με άτομα  στον επαγγελματικό τομέα, ευνοείστε να γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Από τις 11 Απριλίου θα είστε πιο επικοινωνιακοί όμως προσέχετε μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις . Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Πανσέληνος που φέρνει στην επιφάνεια  προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες και ίσως σας φέρνει σε σύγκρουση μαζί τους. Εσάς του τρίτου δεκαημέρου οι μυστικές συζήτησης και διαίσθηση σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές  αποφάσεις για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, στην καριέρα και στα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου η πίεση στον επαγγελματικό τομέα και απρόβλεπτες καταστάσεις, θα σας φέρουν νευρικότητα, να έχετε χαμηλούς τόνους και υπομονή. Από της 11 Απριλίου  αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνιο.  Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά θέματα και  ευκαιρίες επαγγελματικές που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Πανσέληνος που φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα καθημερινότητας ή ένα θέμα υγείας ή εργασίας, χρειάζεται  να ξεκουραστείτε και να αποφύγετε τις φοβίες και τις αρνητικές σκέψεις. Εσείς  του τρίτου δεκαήμερου έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομο  από εξωτερικό ή από μακριά,  ίσως διαδικτυακά, να κάνετε κάποια σεμινάρια ή πνευματική εργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν όμορφες μέρες, αισιοδοξία, θα έρθετε σε επαφή με άτομα και θα μπορέσετε να αναπτύξετε τη θεωρία σας και τις απόψεις σας για τη ζωή. Θα φλερτάρετε, θα γνωρίζετε  νέα  άτομα,  θα πάρετε απόφασης με το σύντροφό σας για το μέλλον. Από τις 11 Απριλίου θα έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας συζητώντας και θα σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους να αναθεωρήσετε τους στόχους,  να αποφασίσατε να συμμετέχετε σε ομάδες. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Πανσέληνος, σας κάνει ερωτικούς, αλλά φέρνει ένταση ή ζήλια στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα επωφεληθείτε οικονομικά από χρήματα συντρόφου, δημοσίου, κληρονομικά ή από κάποιο επένδυση.  Ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας στηρίξει οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους, τράπεζες, δημόσιο, δάνεια και αυτό  θα σας χαλάει τη διάθεση και θα σας φέρει ένταση, προσέχετε τη συμπεριφορά σας με άτομα της οικογένειάς. Από τις 11 Απριλίου θα  ρυθμίσετε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς του δεύτερου δεκαημέρου και φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα ή ένα δίλημμα ανάμεσα στην καριέρα και στην οικογένεια που σας προβληματίζει. Εσάς του τρίτου δεκαημέρου σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μία σχέση ή μία συνεργασία ή να  αποφασίσετε για ένα γάμο ή μία επένδυση.

ΛΕΩΝ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες  που θα σας φέρουν νευρικότητα, προσέχετε μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Από  την άλλη, θα έχετε τη δυνατότητα  να γνωρίζετε νέα άτομα που θα σας κάνουν ευχάριστες τις μέρες σας, έστω και διαδικτυακά. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Πανσέληνος που φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με αδέλφια, ή  άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ίσως με κάποιους γείτονες και θα αλλάξει την γνώμη σας για αυτούς. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα, σε είδη διατροφής, ίσως στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για  να επενδύσετε σε μία νέα πρόταση εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε πίεση καθημερινότητας, στο χώρο της εργασίας,  αλλαγές στα σχέδιά σας, αυτό θα φέρει νευρικότητα και ίσως προβλήματα στην υγεία, από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα εργασίας, επαγγελματικών,  να δημιουργήσετε μία σχέση με ένα άτομο που είναι κοντά στο χώρο της εργασίας, στην καριέρα ή στα επαγγελματικά σας. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα, που θα σας προβληματίσει. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, έναν στόχο, να κάνετε μία επένδυση, να αποφασίσετε  για μία σημαντική σχέση στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου έχετε απρόβλεπτες καταστάσεις στα οικονομικά που θα  φέρουν ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφύγετε τον εγωισμό σας, από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες σχέσεις, να γνωρίζετε νέα άτομα που θα σας εξελίξουν. Από τις 11 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις  σε θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Πανσέληνος και σας φέρνει σε σύγκρουση με το σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ευνοείστε να ρυθμίσετε οικογενειακές υποθέσεις, της ακίνητης περιουσίας, να κάνετε κάποια επένδυση, αγορά σπιτιού ή μια συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου απρόσμενες καταστάσεις θα σας φέρουν νευρικότητα και  ξεσπάσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες και με άτομα της οικογένειας, προσέχετε τις βλάβες στο χώρο του σπιτιού, από την άλλη θα επωφεληθείτε οικονομικά από χρήματα συντρόφου ή δημοσίου. Από τις 11 Απριλίου  ευνοήστε  να συζητήσετε και να ρυθμίσετε θέματα καθημερινότητας, υγεία, εργασίας. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου σας επηρεάζει η Πανσέληνος, ίσως έχετε  κόπωση  και  χαλάσει η διάθεση σας, ή θα σας προβληματίζει κάτι στη δουλειά σας. Εσάς του τρίτου δεκαημέρου η διαίσθησή σας ή μία ιδέα σας, θα σας βοηθήσει να  αλλάξετε την πορεία της ζωής σας και να πάρτε την απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου οι απρόβλεπτες εξελίξεις στην υγεία, στην εργασία θα σας φέρουν νευρικότητα με αδέλφια, αγαπημένα πρόσωπα και γείτονες. Από την άλλη μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με σχέσεις και τις συνεργασίες, να γνωρίσετε  νέα άτομα και να δημιουργήσετε μία σχέση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε αισιοδοξία, ευκαιρίες να προωθήσετε τα  δημιουργικά σας σχέδιά, να δημιουργήσετε  μία νέα σχέση, να γνωρίσετε νέα άτομα, νέους φίλους να συμμετέχετε σε ομάδες.  Εσείς του τρίτου δεκαημέρου εννοείστε να κάνετε μία επένδυση να τακτοποιήσετε ένα θέμα ακίνητης περιούσιας ή μία αγορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου μην αφήνετε οικονομικά θέματα να φέρουν νευρικότητα και  απρόβλεπτες καταστάσεις  στη σχέση σας με τα αγαπημένα πρόσωπα και με τα παιδιά σας. Από την άλλη θα έχετε μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα θέμα εργασίας, υγείας, μία γνωριμία ή  φλερτ στο χορό της εργασίας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου  θα σας απασχολήσει ένα θέμα επαγγελματικό. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές, να αφήσετε πίσω κάτι που δεν σας εκφράζει και να κάνετε ένα νέο βήμα, ελπιδοφόρο, για να αλλάξετε τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσάς του  πρώτου δεκαημέρου η πίεση της καθημερινότητας και οι απρόβλεπτες αλλαγές θα σας φέρουν ένταση με άτομα της οικογένειάς, να έχετε υπομονή και χαμηλούς τόνους. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προωθήσετε ένα δημιουργικό  σας σχέδιο, να αποφασίσετε για ένα γάμο, να δημιουργήσετε μια σχέση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου αποφασίζετε  να εξελίξετε τις γνώσεις σας με πνευματικές εργασίες και σεμινάρια,  ίσως και με το εξωτερικό. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου είναι μέρες  για διαλογισμό, απολογισμό, να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να δείτε τι είναι αυτό που  σας κάνει χαρούμενους.  Να ετοιμάσετε  τα σημαντικά βήματα σας για το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου αποφύγετε να μπλέκετε σε παρασκήνιο γιατί θα αποβεί  εις βάρος σας αργότερα και  μην εμπιστεύεστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε άτομα που δεν ξέρετε  καλά, προσφέρετε την αγάπη και τη βοήθειά σας σε άτομα της οικογένειάς. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα και θα πρέπει να βρείτε λύσεις. Από τις 11 Απριλίου οι συζητήσεις  για οικονομικά θέματα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα οικονομικά σας και τον προϋπολογισμό σας. Εσάς του τρίτου δεκαημέρου 7 – 8 Απριλίου σας δίνεται η δυνατότητα  να κάνετε μία επένδυση, μια  οικονομική συμφωνία, μία σημαντική γνωριμία ή φιλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ