ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ανατροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Στο ύψος του Ιάσμου με κατεύθυνση προς Ξάνθη – Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα, από τον δυτικό κόμβο Κομοτηνής μέχρι τον κόμβο Βαφέικων Ξάνθης

fonirodopis.gr

Την ανατροπή φορτηγού οχήματος που φέρει ξένες πινακίδες προκάλεσαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Ιάσμου με κατεύθυνση προς την Ξάνθη, οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή.

Τον οδηγό αρχικά βοήθησαν να βγει από το όχημά του οι οδηγοί των άλλων βαρέων οχημάτων με τους οποίους συνταξίδευε. Ελάχιστα χιλιόμετρα νωρίτερα, εξαιτίας της κακοκαιρίας η Τροχαία ενθάρρυνε τους ελάχιστους οδηγούς να κινούνται προσεκτικά στον οδικό άξονα της Εγνατίας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα (5-4-2020) και ώρα 13.40, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των παραπάνω οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Φωτογραφίες: xanthipress.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ