ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Η πραγματικότητα σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση που το Υπουργείο κάνει πως αγνοεί

«Το Υπουργείο Παιδείας υποκριτικά ενδιαφέρεται για τις εντυπώσεις και όχι για την ουσία, παίζοντας με την αγωνία παιδιών και γονέων»

Κοινή δήλωση των
Μακρυγιάννη Στέφανου, Λιουλιάκη Δήμητρας, Πολύζου Αποστόλη,
προέδρου, ταμία και μέλους αντίστοιχα
του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης «Οι τρεις Ιεράρχες»


Γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολο είναι για τους μικρούς μαθητές μας, τους γονείς τους και για εμάς, να προσαρμόσουμε την καθημερινότητά μας στις αυστηρές οδηγίες περιορισμού.

Γνωρίζουμε καλά πως σε αυτή τη συγκυρία το σώμα των μαχόμενων εκπαιδευτικών έχει καταφέρει στην πράξη την επικοινωνία και στήριξη των μαθητών με όποιο δυνατό τρόπο και είμαστε περήφανοι για κάθε συνάδελφο μας!

Οι εκπαιδευτικοί έχουν στήσει μέσα σε δύο εβδομάδες έναν απίστευτο όγκο ασύγχρονων ψηφιακών τάξεων και εκπαιδευτικού υλικού χωρίς καμιά απολύτως βοήθεια από το Υπουργείο συχνά έξω και από τις πλατφόρμες του.

Την ίδια ώρα το υπουργείο υποκριτικά ενδιαφέρεται για τις εντυπώσεις και όχι για την ουσία, παίζοντας με την αγωνία παιδιών και γονέων καθώς κάνει πως αγνοεί μια σειρά γεγονότα:

 • Το 21,5% των μαθητών δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ). Άλλοι τόσοι δεν έχουν τον εξοπλισμό ούτε για ασύγχρονη (πόσο μάλλον για σύγχρονη!) εξ αποστάσεως παρακολούθηση. Για αυτό η κυβέρνηση δεν προχωρά σε καμιά καταγραφή των αναγκών των μαθητών – θα αποκαλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις.
 • Yπάρχουν οικισμοί με τεράστιες αδυναμίες υποδομών διαδικτύου (απουσία ή χαμηλές ταχύτητες) παντού – και στην περιοχή μας.
 • Kάθε ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει για χρήση παρουσιάζει τεράστια προβλήματα λειτουργίας συχνά σε σημείο κατάρρευσης ενώ διάτρητη είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων μαθητών και εκπαιδευτικών (ειδικά καθώς η πλατφόρμα της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι ιδιωτικής εταιρείας).
 • Υπάρχουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί, αναπληρωτές αλλά όχι μόνο, που δε διαθέτουν διαδίκτυο και υπολογιστή στο σπίτι τους παρά μόνο κάποια σύνδεση με κινητό τηλέφωνο είτε γιατί βρίσκονται προσωρινά σε κάποιο τόπο είτε γιατί πολύ απλά δεν έχουν τέτοια οικονομική δυνατότητα.
 • Υπάρχει απουσία επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών αλλά κυρίως των γονέων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ας είναι σαφές πως αυτή η μορφή ειδικά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση χρειάζεται τους γονείς γνώστες και παρόντες για να εφαρμοστεί.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει και οδηγούν στον αποκλεισμό εκατοντάδων χιλιάδων μαθητών. Οι επιλογές του Υπουργείου είναι σαφώς ταξικές και ευνοούν τους έχοντες αφήνοντας στο περιθώριο παιδιά των λαϊκών οικογενειών.

Όλα αυτά αποκλείουν από τη διαδικασία και ταυτόχρονα στοχοποιούν από κατευθυνόμενα ΜΜΕ χιλιάδες εκπαιδευτικούς.

Σαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας αλλά και ως επιστήμονες λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά και τις συνέπειες των εκπαιδευτικών πολιτικών επισημαίνουμε πως:

 • Η όποια εξ αποστάσεως διδασκαλία αποτελεί επικουρικό εργαλείο, χωρίς να μπορεί να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση και σε  καμία περίπτωση δεν μπορεί να αξιοποιηθεί για κάλυψη της διδακτέας ύλης.
 • Αυτό το επικουρικό εργαλείο για να χρησιμοποιηθεί χρειάζεται να καλυφθούν μια σειρά από προϋποθέσεις ακριβώς γιατί η εκπαίδευση σύμφωνα με το Σύνταγμα οφείλει να είναι δημόσια, καθολική, υποχρεωτική και δωρεάν: δηλαδή να απευθύνεται σε κάθε παιδί και να μην αποκλείει κανένα. Συγκεκριμένα πρέπει να διασφαλιστεί με κόστος του Υπουργείου πως:

Όλοι οι μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υψηλής ταχύτητας διαδίκτυο που αποτελεί επί της ουσίας και ευρύτερο κοινωνικό αγαθό.

Όλοι οι μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί θα έχουν τον αναγκαίο εξοπλισμό: υπολογιστή με κάμερα, μικρόφωνο και το αναγκαίο λογισμικό (δεν είναι καθόλου δωρεάν όλα αυτά…) για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Όλοι οι οικισμοί θα διαθέτουν υποδομές ύπαρξης διαδικτύου με αξιοπρεπείς τουλάχιστον ταχύτητες.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς θα πρέπει σε πρώτη φάση να επιμορφωθούν έστω και σύντομα στη χρήση αυτού του επικουρικού εργαλείου το οποίο σημειώνουμε είναι αντικείμενο σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου.

Εμείς ως εκπαιδευτικοί της τάξης καλούμε το Υπουργείο να αφήσει τα παραμύθια, να αφήσει τις απόπειρες προώθησης αντιεκπαιδευτικών πολιτικών του ΟΟΣΑ, της ΕΕ και του κεφαλαίου που αποκλείουν μαθητές και να προχωρήσει τώρα στην υλοποίηση των ανωτέρω αναγκαίων προϋποθέσεων.  Η κατάσταση δεν χρειάζεται επικοινωνιακές φανφάρες αλλά συγκεκριμένες ενέργειες. Βλέπουμε ξεκάθαρα πως χρήματα για αυτές υπάρχουν καθώς εκατομμύρια ευρώ χαρίζονται στα ΜΜΕ που συκοφαντούν τους εκπαιδευτικούς.

Εμείς ως εκπαιδευτικοί της τάξης συνεχίζουμε την επαφή με τους μαθητές και τις οικογένειές τους, την επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο, ώστε  να έχουμε την πραγματική εικόνα των συνθηκών που αντιμετωπίζουν .

Συνεχίζουμε να παροτρύνουμε τους μαθητές να διατηρήσουν επαφή με την εκπαιδευτικές μορφωτικές δραστηριότητες ευρύτερου χαρακτήρα (ανάγνωση βιβλίου, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιγνιώδεις μορφές προσέγγισης της γνώσης κλπ). Κάθε δράση μας γίνεται υπό τον όρο να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά.

Συνεχίζουμε να μένουμε ενεργοί, διατυπώνουμε τις νέες διεκδικήσεις μας, αναζητούμε νέους τρόπους επικοινωνίας, δημιουργίας, έκφρασης, συλλογικής δράσης.

*Και οι 3 εκλεγμένοι με την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση, πρώτη δύναμη στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης «Οι Τρεις Ιεράρχες»

ΠΑΙΔΕΙΑ

Τη δια ζώσης λειτουργία των Σχολών του αποφάσισε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής μετάβαση στη διά ζώσης λειτουργία, η Σύγκλητος του Δ.Π.Θ. θεωρεί τον εμβολιασμό των φοιτητών και του προσωπικού (διδακτικού, διοικητικού, κτλ.), ακαδημαϊκή, κοινωνική και ηθική υποχρέωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατά τη συνεδρίαση της 20ης  Ιουλίου 2021 η Σύγκλητος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αποφάσισε ότι «Η επιστροφή στην κανονικότητα, στην ακαδημαϊκή ζωή και στη διά ζώσης εκπαίδευση αποτελεί αναγκαιότητα για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη χώρα. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αποφάσισε τη διά ζώσης λειτουργία του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, εφόσον το επιτρέψουν η ισχύουσα νομοθεσία και τα επιδημιολογικά δεδομένα. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής μετάβαση στη διά ζώσης λειτουργία, η Σύγκλητος του Δ.Π.Θ. θεωρεί τον εμβολιασμό των φοιτητών και του προσωπικού (διδακτικού, διοικητικού, κτλ.), ακαδημαϊκή, κοινωνική και ηθική υποχρέωση, προκειμένου τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να συμβάλλουν μέσω του εμβολιασμού τους στην προστασία των ιδίων, της κοινωνίας και ιδίως των ευπαθών ομάδων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας – Φέτος όσοι υποψήφιοι το έχουν αιτηθεί, λαμβάνουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των πάνω από 100.000 υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Οι βαθμολογίες που αναρτήθηκαν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας είναι διαθέσιμες και στην εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr.

Οι υποψήφιοι μπαίνοντας στην εφαρμογή, θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Φέτος όσοι υποψήφιοι το έχουν αιτηθεί, λαμβάνουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Το νέο κανάλι της ενημέρωσης μέσω κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στις σχολικές μονάδες, η οποία θα πραγματοποιηθεί και φέτος κανονικά.

Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021 ανά είδος Λυκείου και Ομάδα
Προσανατολισμού/Τομέα εμφανίζονται στους παρακάτω πίνακες:

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Κατά την ημέρα λειτουργίας των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την ανάρτηση της βαθμολογίας οι υποψήφιοι, που δεν έχουν αποκτήσει κωδικό ασφαλείας (password) για το Μηχανογραφικό Δελτίο, θα μπορούν εκείνη την ημέρα να ζητήσουν να τους αποδοθεί. Σημειώνεται, ότι ο συνολικός αριθμός εισακτέων, σύμφωνα με το υπουργείο, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 77.415.

Φέτος εκτός από το γεγονός ότι χιλιάδες μαθητές όλων των βαθμίδων αναγκάστηκαν, λόγω της πανδημίας, να κάνουν τηλεκπαίδευση στο μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς, καθιερώθηκαν και αλλαγές που φέρνουν τα πάνω – κάτω στην εισαγωγή στα τμήματα της ανώτατης εκπαίδευσης.

Η σημαντικότερη από αυτές τις αλλαγές, είναι η θέσπιση ελάχιστης βάσης εισαγωγής (ΕΒΕ), μία εξέλιξη που πιθανολογείται ότι θα αφήσει εκτός πανεπιστημίων χιλιάδες υποψηφίους που θα δεν θα καταφέρουν να πιάσουν την ΕΒΕ που έχει θέσει το κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Οι συντελεστές ορίστηκαν από το εκάστοτε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα για κάθε Τμήμα/Σχολή του, βάσει των οποίων προέκυψε η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ).

Για την εισαγωγή υποψηφίων σε ΑΕΙ απαιτείται η επίτευξη στις πανελλαδικές εξετάσεις βαθμολογικής επίδοσης ίσης ή μεγαλύτερης της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ανά Σχολή, Τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση.

Η ΕΒΕ διαμορφώνεται από το μέσο όρο των μέσων όρων των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στα τέσσερα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα ανά επιστημονικό πεδίο, ο οποίος πολλαπλασιάζεται με συντελεστή.

Ο συντελεστής βρίσκεται εντός του διαστήματος ελάχιστης και μεγίστης τιμής, που έχει διαμορφωθεί στο εύρος μεταξύ 0,80% και 1,20%, ενώ ως ελάχιστη και μέγιστη τιμή του συντελεστή της ΕΒΕ των ειδικών μαθημάτων ή πρακτικών δοκιμασιών έχουν οριστεί οι τιμές 0,70% και 1,10% αντιστοίχως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνια διάκριση για το e-Αιμοδότες του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής

Η εφαρμογή της Ομάδας Ρομποτικής και Προγραμματισμού του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής βραβεύτηκε στην κατηγορία «Τεχνολογία και Επιστήμη» στα 5α YouSmile Awards του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, στα 5α Μαθητικά Βραβεία YouSmile Awards, κλήθηκε να παραβρεθεί η ομάδα του e-Αιμοδότες του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής την Πέμπτη 24 Ιουνίου. Κεντρικό μήνυμα των φετινών βραβείων ήταν: Ποτέ δεν είσαι πολύ μικρός για να αλλάξεις τον κόσμο!

Έχοντας ήδη κατακτήσει την 1η θέση στο Generation Next του ιδρύματος Vodafone, το ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα e-Αιμοδότες διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ στα 5α YouSmile Awards του οργανισμού «ΧΑΜΟΛΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Οι μαθητές της Ομάδας Ρομποτικής και Προγραμματισμού του 3ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, που δημιούργησαν την εφαρμογή (διαδικτυακή έκδοση: e-aimodotes.sch.gr/civilian/ και android έκδοση: https://bit.ly/e-aimodotes), καθώς και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί που τους βοήθησαν, ταξίδεψαν για το σκοπό αυτό στην Αθήνα.

Η απονομή του Βραβείου έγινε από τον αγαπητό στους νέους, Stand up Comedian κ. Κώστα Μαλιάτση, ενώ παράλληλα η ομάδα δέχτηκε τα συγχαρητήρια και της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κας. Ζέττας Μακρή.

Τα μαθητικά βραβεία YouSmile Awards πραγματοποιούνται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και αποτελούν την κορύφωση της μαθητικής-εθελοντικής δράσης YouSmile.

Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη των δράσεων και των πρωτοβουλιών των παιδιών, (σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο), που είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες.

Στα 5α YouSmile Awards, συνολικά κατέθεσαν συμμετοχή 6.223 μαθητές από 122 σχολεία της χώρας. Το e-Αιμοδότες βρίσκεται σε λειτουργία από τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων Κομοτηνής, Ξάνθης, Κορίνθου και Χίου, διευκολύνοντας στον «έξυπνο» προγραμματισμό των αιμοληψιών, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η διάρκεια ζωής του αίματος είναι πεπερασμένη (30 ημέρες).

«Η παρουσία μας στα βραβεία αυτά ελπίζουμε να αποτελέσει εφαλτήριο για την εφαρμογή e-Αιμοδότες να ενσωματωθεί και σε περισσότερα νοσοκομεία της χώρας», αναφέρει η ομάδα Ρομποτικής και Προγραμματισμού του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής.

 • Προγραμματισμός Πληροφοριακού Συστήματος & Web Εφαρμογής: Άγγελος Μιχαήλ Χουβαρδάς
 • Προγραμματισμός Android Εφαρμογής: Λέανδρος Κουρτίδης
 • Γραφικά-Ήχος-Βίντεο: Βασίλειος Ευτυχιάκος
 • Υπεύθυνοι Καθηγητές: Ανδρονίκη Βερρή, Χουρμούζης Μαργαρίτης, Αικατερίνη Αθανασούλα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής γνώρισαν 277 μαθητές νηπιαγωγείων

Στη δράση «Γυρίζω στη Βιβλιοθήκη» συμμετείχαν 16 Τμήματα Νηπιαγωγείων του Δήμου Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 24 Ιουνίου οι επισκέψεις των Νηπιαγωγείων του Δήμου Κομοτηνής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο της δράσης «Γυρίζω στη Βιβλιοθήκη». Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και η ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. «Κομοτηνή Εν Δράση» υποδέχτηκαν τους μικρούς αναγνώστες στην αυλή της Βιβλιοθήκης.

Στη δράση συνολικά συμμετείχαν 277 μαθητές από 16 Τμήματα Νηπιαγωγείων του Δήμου Κομοτηνής.

Οι μικροί μαθητές διάβασαν, ζωγράφισαν, έπαιξαν και διασκέδασαν ενώ είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον φυσικό χώρο της Βιβλιοθήκης και να μάθουν πώς μπορούν να την επισκέπτονται και να τη χρησιμοποιούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΒΑΛΑ16 ώρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ17 ώρες πριν

Τροχαίο με τραυματία μετανάστη στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ18 ώρες πριν

Ευχές με δημότες για το Κουρμπάν Μπαϊράμ αντάλλαξε ο Οντέρ Μουμίν

YΓΕΙΑ18 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 5 κρούσματα στη Ροδόπη

ΡΟΔΟΠΗ24 ώρες πριν

Εγνατία Οδός: Κλειστός από αύριο ο δυτικός κόμβος Κομοτηνής

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Καβάλα: Τροχαίο με τραυματίες 11 μετανάστες μετά από καταδίωξη Ι.Χ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Αλλοδαπός διωκόμενος από την Ιντερπόλ επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα μέσω Νυμφαίας

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Ποινικός Κώδικας: Έρχονται αυστηρές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Πυροτεχνήματα: η αβάσταχτη γοητεία των σπινθηροβόλων αναμνήσεων

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Κάλεσμα στήριξης στο λαό της Κούβας από ΕΝΙΔΥΚ και Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης

ΚΑΒΑΛΑ16 ώρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Νέα συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου: «Θέλουν να μας εξαφανίσουν»

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Τουρκία: Ο Πόντος «βούλιαξε» και ο Ερντογάν μοίραζε τσάι στους πλημμυροπαθείς!

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Ιλ. Αχμέτ: «Χωρίς δασικούς χάρτες δεν υφίσταται εκσυγχρονισμός του Κτηματολογίου»

ΡΟΔΟΠΗ5 ημέρες πριν

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Μίσχο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

ΡΟΔΟΠΗ7 ημέρες πριν

Πολυπληθής συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Κομοτηνή

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε χωράφι και κατέβασαν πανό κατά του Μητσοτάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x