ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Καθημερινές απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Αρριανών

Οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στο σύνολο της έκτασης του Δήμου

fonirodopis.gr

Ο Δήμος  Αρριανών συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα απολυμάνσεων στα πλαίσια της προστασίας και του περιορισμού μετάδοσης του κορονοϊού (Covid-19).

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε απολύμανση στον στόλο των οχημάτων του Δήμου, μηχανήματα έργου, απορριμματοφόρα, επιβατικά οχήματα και οχήματα 4×4 ώστε να επιχειρούν με ασφάλεια στα καθημερινά τους δρομολόγια.  

Σειρά είχαν οι απολυμάνσεις οδών, κοινόχρηστων χώρων, πλατειών, πεζοδρομίων αλλά και εισόδων και προσόψεων καταστημάτων που βρίσκονται σε αυτές σε όλη την έκταση του Δήμου.

«Οι απολυμάνσεις εντάσσονται στη δέσμη μέτρων που εφαρμόζει ο Δήμος Αρριανών για την προστασία και την ασφάλεια των δημοτών έναντι του κορωνοϊού και θα συνεχιστούν σε όλο το επόμενο διάστημα στο σύνολο της έκτασης του Δήμου.

Η δημοτική αρχή εργάζεται καθημερινά για την καλύτερη δυνατή προστασία και συνεχίζει να ζητά από τους κατοίκους να μείνουν ασφαλείς στις οικίες τους σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Μένουμε σπίτι», σημειώνει ο Δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ