ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Συλλογή υπογραφών από φοιτητές του ΔΠΘ για την εξεταστική Ιουνίου

Φοιτητές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης ζητούν να εξεταστούν και στα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους

fonirodopis.gr

Σε συλλογή υπογραφών προχωράνε οι φοιτητές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με αίτημα να συμπεριληφθούν στην εξεταστική Ιουνίου – Ιουλίου και τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ώστε να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Συλλογή υπογραφών από σήμερα 1/4 έως και 5/4 ημέρα Κυριακή. Στη συντριπτική πλειοψηφία των πανεπιστημιακών τμημάτων ανά την Ελλάδα, επιτρέπεται οι φοιτητές του 8ου εξαμήνου σπουδών να εξεταστούν στην εξεταστική Ιουνίου-Ιουλίου και στα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου.

Γι’ αυτό τον λόγο προχωράμε σε συλλογή υπογραφών, ώστε να μπορούν στην επερχόμενη εξεταστική Ιουνίου-Ιουλίου οι φοιτητές του 8ου εξαμήνου, του τμήματος μας, να εξεταστούν και σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου καταστώντας έτσι, δυνατή την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Μια πράξη αυτονόητη, η οποία σε συνδυασμό με την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες και τον κίνδυνο της διπλής εξεταστικής του Σεπτεμβρίου να είναι «ορατός», καθίσταται κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Εάν το Τμήμα δεν δύναται να πάρει την απόφαση πριν τις δηλώσεις μαθημάτων, αιτούμαστε είτε:

α) Να οριστεί εκ των προτέρων συμπληρωματική προθεσμία δηλώσεων ώστε να συμπληρωθούν τα απαραίτητα μάθημα αν υπάρχει θετική έκβαση ή

β) πρόσθεση των περαιτέρω μαθημάτων από τη Μηχανοργάνωση έπειτα από ηλεκτρονικές αιτήσεις των φοιτητών προς τη γραμματεία.

Πρόκειται για ένα θέμα που δεν περιορίζεται μόνο στο φετινό τέταρτο έτος αλλά αφορά άμεσα την φοιτητική κοινότητα του τμήματος.

Η συλλογή θα γίνει ηλεκτρονικά με ονοματεπώνυμο και ΑΕΜ (αυστηρά φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ