ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Απολυμάνσεις σε κάθε οικισμό και συνοικία από τον Δήμο Κομοτηνής

Το ειδικό συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας έχει αλωνίσει κυριολεκτικά εδώ και δύο εβδομάδες κάθε σπιθαμή του Δήμου

fonirodopis.gr

Συνεχείς απολυμάνσεις σε δρόμους, πλατείες, παιδικές χάρες και κάδους απορριμμάτων διενεργεί σε καθημερινή βάση εδώ και δύο εβδομάδες συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής.

Από τις 18 Μαρτίου όποτε και ξεκίνησαν οι προληπτικές απολυμάνσεις, το ειδικό συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας έχει κυριολεκτικά αλωνίσει κάθε σπιθαμή του Δήμου Κομοτηνής ενώ η ενημέρωση που παρέχει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Νίκος Στεργιάδης, με την ανάρτηση σε σελίδα στο facebook φωτογραφικού υλικού, εκτός του ότι εντυπωσιάζει, αποτυπώνει ταυτόχρονα και το εύρος της δουλειάς που γίνεται σε σχέση με άλλους Δήμους.

Μεσούνη, Δουκάτο, Πάνδροσος, Καρυδιά, Αίγειρος, Μεσοχώρι, Μικρό και Μεγάλο Κρανοβούνι, Υφαντές, Κόσμιο, Παραδημή, Ιάμπολη, Κάλχας, Μελέτη, Στυλάριο καθώς και αρκετοί ακόμα οικισμοί και συνοικίες εντός του αστικού ιστού της Κομοτηνής έχουν δεχθεί τις τελευταίες μέρες την επίσκεψη του ειδικού συνεργείου.

Οι απολυμάνσεις, με ειδικό διάλυμα που περιέχει υποχλωριώδης νάτριο και διοξείδιο του χλωρίου, θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση έως ότου λήξει ο συναγερμός, ήτοι ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Δείτε φωτογραφίες:

Αίγειρος:

Κάλχας:

Καρυδιά:

Νέα Καλλίστη:

Εργατικές κατοικίες Υποσταθμού ΔΕΗ:

Μελέτη:

Συνοικία Ρέμβης:

Περιοχή Μάρκου Μπότσαρη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ