ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Κομοτηνή: Έκκληση για βοήθεια για σκυλί με τεράστιο καρκινικό όγκο

«Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να περάσει από το ιατρείο του Αχμέτ Ταϊφούν στην Κομοτηνή, για να μπορέσει η σκύλα αυτή να αποκτήσει ξανά φυσιολογική ζωή», αναφέρει η σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής»

fonirodopis.gr

Έκκληση για βοήθεια σε ένα σκυλί με τεράστιο καρκινικό όγκο, απευθύνει με ανάρτηση της η σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Αναλυτικά:

«Σκύλα που βρίσκεται στο δήμο Αρριανών κυκλοφορεί εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο (σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής) με ένα τεράστιο καρκινικό όγκο που κρέμεται από την κοιλιά της.

Είναι επείγουσα ανάγκη να χειρουργηθεί για να μπορέσει να αποκτήσει την υγεία της. Πριν από λίγες ημέρες πήραμε την πρωτοβουλία, ερχόμενοι σε επαφή με κατοίκους και κτηνίατρο για να μπορέσουμε να την πάρουμε και τώρα την έχουμε σε φιλοξενία ενώ αυτές τις ημέρες θα γίνουν εξετάσεις.

Όποιος μπορεί να συνεισφέρει (ήδη έχει συγκεντρωθεί ένα μικρό χρηματικό ποσό), μπορεί να περάσει από το ιατρείο του Αχμέτ Ταϊφούν στην Κωστή Μοσκώφ 13, στην Κομοτηνή, για να μπορέσει η σκύλα αυτή να αποκτήσει ξανά φυσιολογική ζωή.

Παρακαλούμε βοηθήστε!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ