ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βάλτε σεκιούριτι», λέει ο Τσαλικίδης στους διευθυντές τραπεζών Ροδόπης

Προκειμένου να ρυθμίζεται η ορθή προσέλευση των πολιτών και να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού

fonirodopis.gr

Επικοινωνία με τους διευθυντές των κεντρικών τραπεζικών καταστημάτων στη Ροδόπη είχε ο Νίκος Τσαλικίδης ύστερα από τα φαινόμενα συνωστισμού και τις μεγάλες ουρές που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης πρότεινε στους διευθυντές τραπεζών να φυλάσσουν τους χώρους εξωτερικά, με την εποπτεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ώστε να ρυθμίζεται η ορθή προσέλευση των πολιτών.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Ο συνωστισμός που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες έξω από τα καταστήματα των Τραπεζών αποτελεί επικίνδυνη συμπεριφορά για τη δημόσια υγεία λόγω κορωνοϊού και οφείλουμε να είμαστε όλες και όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Για την προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων όσο και των πολιτών μας, επικοινώνησα με τους Διευθυντές των κεντρικών καταστημάτων Τραπεζών Ροδόπης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ. Σεβδυνίδη, και πρότεινα να φυλάσσονται οι χώροι εξωτερικά (από τα ίδια τα καταστήματα) με την συμβολή και εποπτεία της αστυνομικής δνσης Ροδόπης για να ρυθμίζεται η ορθή προσέλευση των πολιτών καθώς και η ενημέρωση τους κατά περίπτωση και για την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων τους.

Περαιτέρω με διαβεβαίωσαν ότι προωθείται και η διευκόλυνση των πολιτών ως προς τη χρήση εναλλακτικών δικτύων εξυπηρέτησης (INTERNET BANKING, MOBILE BANKING) κλπ

Όλοι μαζί με αίσθημα ευθύνης οφείλουμε να τηρούμε τους κανόνες και να μην εφησυχάζουμε επιδιώκοντας την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ