ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανέλλη: «Επικοινωνιακό τρικ η χορηγία βουλευτών για τον κορωνοϊό»

«Τι λες καλέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο κόσμος μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν δεκαπέντε φορές τις συντάξεις και τώρα κάνουν τον τιμητή;»

fonirodopis.gr

Την οργή της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη προκάλεσαν τα σχόλια του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, κατά την συνομιλία που είχαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, αναφορικά με την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσουν οι βουλευτές του κόμματός του και οι υπουργοί τον μισό μισθό δυο μηνών στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού.

Αρχικά η κα Κανέλλη διερωτήθηκε: «Είχαμε όλοι την ίδια περίθαλψη αυτά τα χρόνια για να μας προκύψουν τα υποκείμενα νοσήματα;».

Και συνέχισε η ίδια σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για τον μισθό βουλευτών: «Είναι επικοινωνιακό τρικ αυτό με την χορηγία βουλευτών, οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν έτσι, αλλά με το να προτείνουν πράγματα υπέρ των πολιτών, όπως κάνουμε εμείς στο ΚΚΕ».

Απαντώντας στις συνεχείς επισημάνσεις του Μάνου Παπαγιάννη «βάλτε και λίγο πλάτη όμως», η κα Κανέλλη εξανέστη, κατηγορώντας για λαϊκισμό τον δημοσιογράφο και τονίζοντας με νόημα: «Τι λες καλέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο κόσμος μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν δεκαπέντε φορές τις συντάξεις και τώρα κάνουν τον τιμητή; Τα κέρδη από την πανδημία είναι εδώ, σε βάρος των εργαζομένων…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ