ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

«Να δώσουν τον μισό τους μισθό και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιάσμου»

Η παράταξη της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» προτείνει επίσης τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση σε τοπικό επίπεδο της αντιμετώπισης της πανδημίας

fonirodopis.gr

Την ενέργεια του Οντέρ Μουμίν να δώσει το 50% του μισθού του για τους επόμενους δύο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό, επικροτεί η δημοτική παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία».

Η παράταξη της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο προτείνει επίσης την ενέργεια του Δημάρχου να μιμηθούν οι Αντιδήμαρχοι, ειδικοί συνεργάτες αλλά και κάθε σύμβουλος που κατέχει έμμισθη θέση καταθέτοντας ταυτόχρονα την άποψη ότι, τα χρήματα ίσως είναι χρησιμότερο να δοθούν για την ενίσχυση της αντιμετώπισης της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ως παράταξη και ακολουθώντας πάντα την επιλογή μας να κάνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση για το καλό του τόπου, επικροτούμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου να δώσει για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού του για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Πιστεύουμε όμως ότι τα χρήματα αυτά θα πρέπει να δοθούν όχι στον ειδικό κρατικό λογαριασμό αλλά για την ενίσχυση σε τοπικό επίπεδο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Είτε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής είτε στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου για την αγορά γαντιών και μασκών για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είτε στα δημοτικά ταμεία προκειμένου να εντατικοποιηθούν οι δράσεις (απολύμανση κλπ) σε κάθε οικισμό του Δήμου Ιάσμου.

Τέλος, θα θέλαμε να προτείνουμε την ενέργεια του Δημάρχου να μιμηθούν και οι Αντιδήμαρχοι, οι Ειδικοί Συνεργάτες αλλά και κάθε εκλεγμένος σύμβουλος που αμείβεται από τον Δήμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ