ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου

Γράφει η Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία όταν όλα γύρω καταρρέουν, είναι να δουλεύουμε πάνω στη μεταμόρφωση μας, να ανακαλύψουμε την ουσία μας, μέσα από την αγάπη και όχι από τον πόνο. Ένας νέος κόσμος, που εξακολουθεί να φαίνεται τόσο ουτοπικός, αρχίζει προοδευτικά να επανακάμπτει και θα εξαρτηθεί από τον καθένα μας το να επαναφέρει τη συλλογικότητα, τη δουλειά, τα υλικά, τα συναισθηματικά θέματα και τις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, θα συμμετέχετε σε ομάδες ή θα ασκείτε ηγετικό ρόλο σε κάποια ομάδα. Ίσως υπάρχουν εντάσεις και καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα. Από τις 3  Απριλίου  ευνοήστε να σταθεροποιήσετε μία φιλική σχέση, να κάνετε μία νέα γνωριμία, να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε μία σχέση  που θα έχει σταθερότητα. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου είστε πιο αισιόδοξοι,  κάντε μυστικές συζητήσεις για θέματα εργασιακά, καθημερινότητας και υγείας που σας απασχολούν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, κλείνετε ένα κύκλο στην καριέρα σας ή στην κοινωνική σας ζωή  και προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις  θα έχετε πίεση, περιορισμούς, μπλοκαρίσματα, καθυστερήσεις σε θέματα κοινωνικά και επαγγελματικά που ίσως φέρουν ένταση με άτομα κύρους στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην οικογένειά σας. Από τις 3 Απριλίου έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό και οικονομικό θέμα και ίσως μία νέα ευκαιρία επαγγελματική που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου αποφύγετε να σκέφτεστε αρνητικά, ακούτε τις συμβουλές των φίλων σας που θα σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε  την ευκαιρία να κάνετε μία ριζική αλλαγή στη ζωή σας,  μία συνεργασία που συνδέεται με εξωτερικό ή μια μεγάλη επένδυση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές στα σχέδιά σας. Είναι μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να φιλοσοφήσετε τη ζωή, να κατανοήσετε τους νόμους της κοινωνίας και της φύσης και να προσπαθήσετε να αναλύσετε πολύ βαθιά τον εαυτό σας. Από τις 3 Απριλίου θα είστε πιο αισιόδοξοι, ευνοείστε συναισθηματικά και οικονομικά, κάνετε σχέδια και όνειρα για τη ζωή σας, σταθεροποιήστε ή δημιουργήστε μία σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό ή μέσω ιντερνέτ που έχει την ίδια φιλοσοφία με εσάς. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου οι ιδέες σας, οι συζητήσεις που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να λύσετε επαγγελματικά θέματα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ευνοήστε οικονομικά από χρήματα συντρόφου, δημοσίου, από κληρονομιά ή μια επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου θα σας απασχολήσουν οικονομικές εκκρεμότητες που με τη βοήθεια των φίλων, της οικογένειας και των πρωτοποριακών ιδεών σας, θα βρείτε λύσεις, από την άλλη θα έχετε διάθεση εσωστρέφειας. Ίσως σας προβληματίζει μία παλιά σχέση ή θα φροντίσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε ευθύνες επαγγελματικές και οικογενειακές. Είναι  περίοδος που μπορείτε να ασχοληθείτε με τις ανώτερες πνευματικές αξίες και να καλλιεργήσετε  τα πνευματικά σας χαρίσματα, να γράψετε, να διαβάσετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να παρακολουθήσετε κάποια διάλεξη, σεμινάριο. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρχουν υπερβολές στις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά και ευκαιρίες να κάνετε μία ανακαίνιση ή νέα δυνατή συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ανατροπές στα σχέδιά σας, αλλαγές, δοκιμασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες, στα επαγγελματικά θέματα από την άλλη θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις και συνεργασίες που θα εξελίξουν τη ζωή σας, αυτό θα εξαρτάται από το πόσο εύκολο είναι για σας να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Μπορείτε να δημιουργήσετε μία φιλική ή ερωτική σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που θα είναι σημαντικό για εσάς. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου είστε αισιόδοξοι, κάνετε όνειρα,  δείτε τα βαθιά συναισθήματα σας, τι θέλετε στη ζωή σας, βάλτε καινούργιους στόχους και θα έχετε τις ιδέες για να τους πραγματοποιήσετε. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, μπορείτε τώρα να οργανώσετε μία νέα καθημερινότητα, να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας, εργασίας, αποφεύγοντας την υπερβολή, την αρνητικότητα, κωλύματα στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, της εργασίας αλλά και ένταση,  ίσως παρουσιαστούν μικρά προβλήματα υγείας. Από τις 3 Απριλίου θα έχετε ευκαιρίες για εργασία, δυνατότητες για καταξίωση επαγγελματική και κοινωνική αλλά και να δημιουργήσετε μία σχέση ζωής. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις ή τις συνεργασίες, μην πιστεύετε όσα σας λένε  και μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε δυνατότητες να κάνετε ένα δημιουργικό βήμα στη ζωή σας, να κερδίσετε από ένα τυχερό παιχνίδι, αν το επιτρέψει ο χάρτης σας, μπορεί να γνωρίσετε, να ερωτευτείτε, ένα άτομο και να αλλάξει η ζωή σας, μπορεί  ακόμα ένας απόγονος να έρθει στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ανατροπές στα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους αλλά και στις σχέσεις σας, από την άλλη θα έχετε τη δυνατότητα από τις 3 Απριλίου να βάλετε γερές βάσεις σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να δημιουργήσετε μία σταθερή σχέση πού ονειρεύεστε, θα γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας εξελίξουν, θα παρακολουθήσετε σπουδές ή σεμινάρια, ίσως και από εξωτερικού, να αποφασίσετε για ένα απόγονο ή  το παιδί σας να καταξιωθεί στο χώρο του. Μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσω διαδικτύου. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου  μπορείτε να φτιάξετε όμορφα την  καθημερινότητα  σας, να γράψετε, να βγάλετε  τα ταλέντα σας, μία ιδέα σας ή μια συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέο τρόπο εργασίας. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια. Ίσως μία  μετακόμιση ή μία βοήθεια ή κληρονομία από την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν  ξαφνικές αλλαγές στη σχέση σας με άτομα της οικογένειάς, ίσως έχετε ευθύνες γα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας ή ίσως η ένταση θα σας κάνει να απομακρυνθείτε από ένα άτομο της οικογένειας, από την άλλη η ένταση θα υπάρχει και στις σχέσεις και τις συνεργασίες, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους και να καταλάβετε τα πρόβλημα που θα έχουν και  τα αγαπημένα πρόσωπα. Από τις 3 Απριλίου θα έρχεστε πιο κοντά με άτομα της οικογένειάς, για να σταθεροποιήσετε μία σχέση μαζί τους, αλλά και να πάρετε ή να δώσετε οικονομική βοήθεια. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και στο χώρο της εργασίας, από την άλλη έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε να γνωρίσετε νέα άτομα και να δημιουργήσετε μία ρομαντική ερωτική σχέση ή να περνάτε όμορφα με τα παιδιά σας και τα αγαπημένα πρόσωπα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας, να ξεχωρίσετε με τις ιδέες σας και να αναγνωριστεί ο κόπος σας, η δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, στην εργασία. Ίσως αλλάζετε αντικείμενο εργασίας, από την άλλη  πρέπει να δείτε τι πραγματικά είναι κρίσιμο για εσάς, τι είναι σημαντικό να  δώσετε την ενέργειά σας, να βγάλετε από τη ζωή σας ότι δεν σας εξυπηρετεί  και σας απογοητεύει. Να προσέχετε τη σχέση σας με αδέρφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Από τις 3 Απριλίου μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία σχέση, μία συνεργασία, να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και να δημιουργήσετε μία νέα σχέση που θα έχει γερές βάσεις. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου είστε πιο αισιόδοξοι, χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να δημιουργήσετε,  συζητήσετε με άτομα της οικογένειάς και να είστε ρεαλιστές μαζί τους. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, εάν το επιτρέπει ο χάρτης σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα, μία επένδυση ή μια σημαντική αγορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί πιθανόν οικονομικά προβλήματα να φέρουν  ξαφνικές αλλαγές στη σχέση σας με τα αγαπημένα πρόσωπα, με τα παιδιά,  από την άλλη από τις 3 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας από μία εργασία, να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε υποχρεώσεις στην οικογένεια, συζητήσεις, γνωριμίες που πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Θα έχετε πολλές νέες ιδέες που θα σας είναι χρήσιμες στο μέλλον. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι δυνατό και σταθερό που θα βελτιώσει τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας εάν αυτά δεν είναι ρεαλιστικά και στη σχέση σας με άτομα της οικογένειάς, να είστε προσεκτικοί  και να αποφύγετε την ένταση. Από τις τρεις Απριλίου θα είστε αισιόδοξοι, θα έχετε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε μία  σχέση, να ερωτευτείτε, να πάρετε αποφάσεις για ένα γάμο. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά  και δύναμη, από την άλλη θα κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή θα βρείτε λύσεις με τις ιδέες σας, να είστε προσεκτικοί μη σας εξαπατήσουν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου να αποφύγετε φοβίες και κολλήματα από το παρελθόν, είναι μία στιγμή που πρέπει να γνωρίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να έχετε εμπιστοσύνη σε εσάς, να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες  και τη γνώση σας για τα επόμενα βήματα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να προσέχετε τις εντάσεις που πιθανόν να έχετε με αδέλφια ή αγαπημένα πρόσωπα ή γείτονες. Προβλήματα από το παρελθόν  έρχονται και πάλι στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να έχετε αισιοδοξία και να συζητάτε με χαρούμενους ανθρώπους. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ίσως έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις, από την άλλη έχετε όμορφες συζητήσεις και πολλές ιδέες. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε ριζικές αλλαγές στις φιλικές σας σχέσεις, γνωρίζετε νέα άτομα σημαντικά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες  να ενταχθείτε σε ομάδες και ίσως πάρετε κυρίαρχο ρόλο σε αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ