ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

«Φωτογραφία της στιγμής», λέει ο Χαρδαλιάς για τον συνωστισμό στο Δημαρχείο Μύκης!

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έριξε την ευθύνη ούτε λίγο ούτε πολύ στους δημοσιογράφους που μπήκαν μέσα στην αίθουσα, τράβηξαν πλάνα και αποχώρησαν

fonirodopis.gr

Περίπατο πήγαν τα μέτρα προφύλαξης που συστήνει ο ίδιος ο Χαρδαλιάς στους πολίτες κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημαρχείο Μύκης για το ζήτημα του Εχίνου.

Στη φωτογραφία αποτυπώνεται συνάθροιση εντός της αίθουσας του Δημαρχείου άνω των δέκα ατόμων, αποστάσεις μικρότερες του ενός μέτρου και αρκετοί παρευρισκόμενοι χωρίς γάντια.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, το απόγευμα της Κυριακής κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης για τον κορωνοϊό, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι πρόκειται για «μια φωτογραφία της στιγμής» και έριξε ούτε λίγο ούτε πολύ την ευθύνη στους δημοσιογράφους που μπήκαν στην αίθουσα για να τραβήξουν πλάνα.

Άραγε, όλοι αυτοί οι καθήμενοι που είναι παραπάνω από δέκα άτομα και κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο είναι και αυτοί δημοσιογράφοι;

Η εξήγηση του Νίκου Χαρδαλιά:

«Επειδή σήμερα είχα ένα μαραθώνιο μαζί με τους συνεργάτες μας με τους οποίους δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό πάνω από ωράρια, συνθήκες και δυνατότητες ξεκούρασης. Κυκλοφόρησε πριν από λίγο η φωτογραφία από το Δημαρχείο του Εχίνου, όπου η φωτογραφία είναι της στιγμής όπου είναι μέσα και τα ΜΜΕ, τράβηξαν πλάνα και μετά από λίγο βγήκαν έξω. Όλοι φορούσαμε μάσκες, όλοι πλύναμε τα χέρια μας με αντισηπτικά, άλλοι φορούσαν γάντια και η απόσταση μπορεί να μην ήταν δύο μέτρα αλλά ήταν 1,5.

Την ώρα της μάχης όσοι είμαστε σε αυτό το μέτωπο, πρέπει βεβαίως να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα, αλλά εργαζόμαστε πολύ γρήγορα και πολύ σκληρά για να μπορούμε να φέρουμε αποτέλεσμα.

Ας μην προσπαθούμε να εξειδικεύσουμε την είδηση μέσα από μια διαδικασία που όλοι υπηρετούμε με έμφαση και συνέπεια στο σκοπό».

Δείτε το βίντεο από το 20:08

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ