ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Τρίτος θάνατος από κορωνοϊό στην Ξάνθη

Κατέληξε ένας ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Στους 37 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στη χώρα

fonirodopis.gr

Τον τρίτο νεκρό από κορωνοϊό μετράει η Ξάνθη, καθώς ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας που είχε βρεθεί θετικός στον ιό κατέληξε, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα xanthinea.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης  και έχασε τη μάχη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό στην περιοχή. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην Ξάνθη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί επίσης και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της Ξάνθης, της Ροδόπης και του Έβρου.

Εκτός του άτυχου ηλικιωμένου στην Ξάνθη, ακόμη τέσσερις ασθενείς από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη έχασαν τη ζωή τους με τη μακάβρια λίστα να μετράει πλέον 37 θύματα συνολικά σε όλη τη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ