ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ: Επικοινωνία με Χαρδαλιά για τους φοιτητές που τέθηκαν σε καραντίνα

Ο Βουλευτής Ροδόπης ζητά οι γονείς και οι φοιτητές να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και τον χρόνο επανόδου στις οικίες τους προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση και αναστάτωση

fonirodopis.gr

Με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιά επικοινώνησε ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φοιτητές που επέστρεψαν από την Τουρκία και τέθηκαν σε καραντίνα σε ξενοδοχεία της Θράκης.

Ο Βουλευτής ζητά οι γονείς και οι φοιτητές να ενημερωθούν για τις διαδικασίες επανόδου στις οικίες τους προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση και αναστάτωση.

Στο μήνυμα του, αναφέρει αναλυτικά:

«Επικοινώνησα σήμερα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νικόλαο Χαρδαλιά προκειμένου να λάβω ενημέρωση ειδικά για το θέμα των εισερχομένων φοιτητών στην Θράκη και την καραντίνα στην οποία έχουν ήδη μπει, φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχεία των τριών πόλεων, σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Χαρδαλιάς με διαβεβαίωσε ότι εφαρμόζεται απαρέγκλιτα το υπάρχον πρωτόκολλο που ισχύει για όλη την χώρα και μου τόνισε ότι η πολιτεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Από την πλευρά μου τόνισα προς τον υφυπουργό την ανάγκη να εφαρμοστεί το υπάρχων νομοθετικό πλαίσιο κατά γράμμα και στην Θράκη προκειμένου οι γονείς και οι φοιτητές να γνωρίζουν τις επόμενες διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για να μην επικρατήσει σύγχυση και αναστάτωση σχετικά με τον χρόνο επανόδου των ανθρώπων αυτών στα σπίτια τους.

Να είστε βέβαιοι ότι παρακολουθώ στενά όλες τις ενέργειες που γίνονται και βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους τοπικούς θεσμικούς φορείς και την κυβέρνηση για να διασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να περιορίσουμε την ταλαιπωρία των επαναπατριζομένων.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι προέχει η υγεία όλων μας και του κοινωνικού συνόλου και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να επιδεικνύουμε υπομονή, υπευθυνότητα και να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες που δίνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Μένουμε σπίτι, παραμένουμε ασφαλείς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ