ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ληστές σκότωσαν με φόλες δεσποζόμενο σκύλο σε κτήμα στην Κομοτηνή!

Η σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής» καταγγέλλει ότι ομάδα ατόμων εξόντωσε το σκυλί προκειμένου να μπορέσει να διαπράξει ληστεία στο κτήμα που βρισκόταν!

fonirodopis.gr

Την θανάτωση ενός δεσποζόμενου σκύλου σε κτήμα της περιοχής καταγγέλλει η φιλοζωική σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Σύμφωνα με την καταγγελία, το σκυλί εξοντώθηκε από ομάδα ατόμων ώστε αυτά να μπορέσουν να διαπράξουν ληστεία στο κτήμα που βρισκόταν.

Αναλυτικά:

«Κλέφτες σκότωσαν δεσποζόμενο σκύλο σε κτήμα στη διασταύρωση για Δύμη. Το άτυχο πλάσμα ήταν αδέσποτο και είχε βρει καταφύγιο στο κτήμα, όπου το περιέβαλλαν με αγάπη.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες το κτήμα έγινε στόχος ληστών οι οποίοι και τελικά έριξαν φόλα για να εξοντώσουν το σκυλί.

Οι υποψίες στρέφονται στον γειτονικό οικισμό του Ηφαίστου, όπου μαθαίνουμε πως υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που τη νύχτα επιχειρεί εξορμήσεις, παραβιάζοντας και την απαγόρευση κυκλοφορίας για τον κορονοϊό (πέραν από αυτούς που ρήμαξαν τα δέντρα δίπλα από το ποτάμι κάνοντας παράνομη υλοτόμηση). Φυσικά, κανείς δεν κατηγορεί όλους τους κατοίκους, αλλά πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι για να σταματήσει το θλιβερό αυτό φαινόμενο.

Άραγε η αστυνομία θα αντιδράσει; Άραγε η αστυνομία θα πιάσει έστω και έναν (1) που ρίχνει φόλες στα σκυλιά ή θα αναγκαστούμε να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας σε όλους τους αρμόδιους για το γεγονός ότι η Κομοτηνή είναι ίσως η μοναδική πόλη στην Ελλάδα όπου δεν έχει πιαστεί ούτε ένας που ρίχνει φόλες;

Υ.Γ. Θα παρακαλούσαμε να μην έχουμε ρατσιστικά σχόλια, οι φόλες είναι υπόθεση μιας ολόκληρης κοινωνίας στην περιοχή μας, δυστυχώς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ