ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Δήμος Ιάσμου: 10.000 ευρώ επιπλέον για τον κορωνοϊό μετά από πρόταση της αντιπολίτευσης

Η παράταξη της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» προτείνει επιπλέον διεύρυνση και επιτάχυνση της διαδικασίας απολύμανσης των πολυσύχναστων χώρων

fonirodopis.gr

Την απόφαση να αυξήσει το ποσό κατά 10.000 ευρώ, στη «μάχη» που δίνει κατά του κορωνοϊού, έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου κατά τη -δια περιφοράς- συνεδρίαση του τη Δευτέρα 23 Μαρτίου ύστερα από πρόταση της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Η δημοτική παράταξη της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» προτείνει επιπλέον διεύρυνση και επιτάχυνση της διαδικασίας απολύμανσης των πολυσύχναστων χώρων.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 το Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου συνεδρίασε δια περιφοράς. Μετά από την πρόταση της αντιπολίτευσης, αποφασίσθηκε να χορηγηθεί κεφάλαιο αξίας 30.000€ αντί των 20.000€ για αγορά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού όπως αντισηπτικών διαλυμάτων και μασκών και απολύμανση δημοτικών χωρών.

Προτείνουμε τη διεύρυνση και επιτάχυνση της διαδικασίας απολύμανσης των πολυσύχναστων χώρων όπως των φαρμακείων, φούρνων, πρατηρίων υγρών καυσίμων όλων των χωριών του Δήμου μας. Επίσης, προτείνουμε τη διανομή στους συνδημότες ηλικίας άνω των 65 ετών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ΔΩΡΕΑΝ αντισηπτικών διαλυμάτων και μασκών.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλο το προσωπικό και τη διοίκηση του Δήμου Ιάσμου για τον αγώνα που δίνουν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Υπενθυμίζουμε ότι στις δύσκολες μέρες που ζούμε το πιο βασικό είναι η όσο το δυνατόν γρήγορη και αποτελεσματική λήψη των αναγκαίων μέτρων και αποφάσεων.

Καλούμε τους συνδημότες μας να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου και Δήμου μας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ προκειμένου να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ