ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεδιάσκεψη Ιλχάν Αχμέτ – Φώφης Γεννηματά για τον κορωνοϊό στη Θράκη

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε και πάλι το ειδικό ενδιαφέρον της για την Θράκη εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση της στους πολίτες που πλήττονται

fonirodopis.gr

Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ενημέρωσε ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Θράκη σε ότι αφορά τον κορωνοϊό αλλά και την ανησυχία που υπάρχει, ιδίως μετά την καραντίνα που επιβλήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της κοινότητας Εχίνου στα Πομακοχώρια Ξάνθης.

«Η κ. Γεννηματά ενημερώθηκε τόσο για τις δικές μου πρωτοβουλίες για την πληροφόρηση των πολιτών και την λήψη μέτρων αυτοπροστασίας αλλά και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τους τοπικούς φορείς της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού για την θωράκιση της Περιφέρειας μας.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε και πάλι το ειδικό ενδιαφέρον της για την Θράκη εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση της στους πολίτες που πλήττονται από τα μέτρα που έχουν ληφθεί αλλά και προς τους εργαζόμενους και τους αιρετούς που καταβάλουν προσπάθειες για να ανασχέσουν τον κίνδυνο.

Ειδική μνεία έγινε εκ μέρους της προς τους υγειονομικούς της περιοχής μας ζητώντας παράλληλα να γίνει δεκτό το αίτημα για ένταξη τους στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων ως ελάχιστη αναγνώριση της στήριξης που παρέχουν αυτές τις δύσκολες στιγμές στην ελληνική κοινωνία. Τονίστηκε, τέλος, η ανάγκη για την συμμόρφωση των πολιτών στις αποφάσεις και τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων», δήλωσε σχετικά για την τηλεδιάσκεψη ο Ιλχάν Αχμέτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ