ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για την καταδίωξη μεταναστών στο Φανάρι

Συνελήφθησαν τέσσερις μετανάστες και ο διακινητής – οδηγός του οχήματος ενώ ο συνοδηγός διέφυγε και αναζητείται

fonirodopis.gr

Φωτογραφία από τη σύλληψη ενός ατόμου το απόγευμα της Πέμπτης στο Φανάρι Ροδόπης

Δελτίο Τύπου για το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν αστυνομικοί για τον εντοπισμό μεταναστών το απόγευμα της Πέμπτης (26/3) στον οικισμό του Φαναρίου και το οποίο αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ.

Αναλυτικά, αναφέρεται:

«Συνελήφθη στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε στον οικισμό Φαναρίου, μετά από πρόσκρουση  σε κράσπεδο και ακολούθως ο οδηγός μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως ο οδηγός – διακινητής εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες μετέφεραν με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ