ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Επαναπατρίζονται αύριο 12 δημότες Ιάσμου που μένουν στη Νορβηγία

Συνεχίζονται εντατικά οι απολυμάνσεις – «Πράττουμε με αίσθημα υψηλής ευθύνης ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την ασφάλεια και την υγεία των συνδημοτών μας», σημειώνει ο Οντέρ Μουμίν

fonirodopis.gr

Επαναπατρίζονται αύριο 12 δημότες του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι θα μεταφερθούν αεροπορικώς από τη Νορβηγία όπου διαμένουν στην Αθήνα και κατόπιν θα μεταφερθούν στις οικίες τους και θα τεθούν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα.

Ο Δήμος Ιάσμου, επιπλέον, συνεχίζει να διενεργεί εντατικές απολυμάνσεις σε δρόμους, παιδικές χαρές και δημόσια κτίρια.

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με 23 συνδημότες μου, οι οποίοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Κανείς τους δεν παρουσιάζει συμπτώματα, άπαντες εμφανίζονται απολύτως υγιείς.

Αύριο αεροπορικώς μεταφέρονται 12 συνδημότες μας στην Αθήνα από τη Νορβηγία. Με τη συνδρομή του δήμου Ιάσμου και με ασφάλεια θα μεταφερθούν στις οικίες τους και θα τεθούν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα.

Έχουμε στη διάθεση μας τα στοιχεία όλων όσοι επαναπατρίστηκαν και επαναπατρίζονται από τις Ευρωπαϊκές χώρες και την Τουρκία.

Η συνεργασία μας με τις τοπικές αστυνομικές αρχές είναι άψογη και άκρως αποτελεσματική.

Καλώ λοιπόν για άλλη μια φορά τους συνδημότες μου να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα κατ ΄ οίκον περιορισμού.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ενωμένοι δεν ξεχνάμε ότι όσοι επιστρέφουν από Ευρωπαϊκές χώρες είναι οικονομικοί μετανάστες και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με καχυποψία και προκαταλήψεις αλλά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Συνεχίζονται εντατικά οι απολυμάνσεις δρόμων, παιδικών χαρών, δημοσίων κτιρίων, στάσεων και πλατειών.

Πράττουμε με αίσθημα υψηλής ευθύνης  ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την ασφάλεια και την υγεία των συνδημοτών μας.  Είθε ο Θεός να είναι συμπαραστάτης μας σε τούτες τις δύσκολες ώρες», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν.

Δείτε φωτογραφίες από τις απολυμάνσεις:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ