ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη: 12 κρούσματα στο νοσοκομείο, 1 νεκρός, 4 στη ΜΕΘ

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 46χρονος στρατιωτικός που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

fonirodopis.gr

Στα 12 ανέρχονται συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τα τέσσερα εξ αυτών να είναι διασωληνωμένα στη ΜΕΘ.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένας 46χρονος ανθυπασπιστής τεχνικός του ελληνικού Στρατού που υπηρετούσε στην Ξάνθη και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης πριν λίγες μέρες, έχασε τη ζωή του από τον κορονωϊό.

Η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης:

«Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Πέμπτη 26.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ’ αυτά, τα 4 νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α.

Δυστυχώς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες είχαμε τον πρώτο θάνατο από COVID- 19. Πρόκειται για άνδρα 46 ετών από την περιοχή της Ξάνθης, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Α. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, στους οικείους του.

Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ