ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Ειδικές άδειες κυκλοφορίας σε εθελοντές φιλόζωους έδωσε ο Δήμος Κομοτηνής
Προκειμένου να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα για να παρέχουν σίτιση στα αδέσποτα της περιοχής

Ειδικές άδειες κυκλοφορίας σε εθελοντές φιλόζωους έδωσε ο Δήμος Κομοτηνής προκειμένου αυτοί να μπορούν να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα ώστε να παρέχουν σίτιση στα αδέσποτα της περιοχής.
Η ενέργεια έγινε ύστερα από πρωτοβουλία του Αντώνη Λιάπη, ο οποίος ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς για την απειλή λιμού με την οποία βρίσκονται αντιμέτωπα αρκετά αδέσποτα και τον Δήμαρχο Κομοτηνής να ευαισθητοποιείται παρέχοντας γραπτές άδειες.
Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάπη:
«Χρόνια τώρα είχαμε ασκηθεί στην αυστηρή κριτική σε βάρος του Δήμου Κομοτηνής για την άθλια κατάσταση που επικρατούσε στο Δημοτικό Κολαστήριο/Φυλακή (Κυνοκομείο), για την μη καταδίκη των δειλών δολοφόνων που εκτονώνουν τις ψυχικές τους διαστροφές με φόλες σε βάρος των ανυπεράσπιστων αδέσποτων, για την έλλειψη πρωτοβουλιών καλλιέργειας φιλοζωϊκού πνεύματος στους πολίτες κλπ κλπ
Φαίνεται όμως ότι με το νέο Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη, τα πράγματα να παίρνουν άλλη τροπή.
Μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, τα αδέσποτα, κυρίως στα περίχωρα της Κομοτηνής, βρίσκονται εμπρός στην απειλή του λιμού. Ο φόβος των ποινικών ευθυνών και των χρηματικών προστίμων, κρατά στα σπίτια, τους εθελοντές φιλόζωους.
Χθες και σήμερα, επικοινώνησα με τον Αντιπεριφερειάρχη νομού Ροδόπης κ. Νικ. Τσαλικίδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή νομού Ροδόπης κ. Μιχ. Σεβδυνίδη, με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Κων/νο Χουβαρδά και τους ανέπτυξα τις δραματικές πτυχές του προβλήματος.
Όλοι τους άκουσαν με ιδιαίτερη κατανόηση τα επιχειρήματα και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν στα πλαίσια των δυνατοτήτων του νόμου.
Στη συνέχεια επικοινώνησα με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος με εξέπληξε θετικά. Χωρίς κανένα δισταγμό και χρονοτριβή, μου ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία φιλόζωων και περιοχών που σιτίζουν αδέσποτα. Σε μισή ώρα δόθηκαν γραπτώς όλες οι ειδικές άδειες.
Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη, για την αξιέπαινη ευαισθησία που επέδειξε. Η στάση του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, σκόρπισε χαρά και ελπίδα για το μέλλον στους φιλοζωϊκούς κύκλους της πόλης».


-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ημέρες πριν
Ραπτόπουλος για Μπεκατώρου: «Δεν μίλησε τότε γιατί έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό της»
-
ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν
Κομοτηνή: Διανομέας έσπασε τα δύο πόδια του σε τροχαίο – Μέτρα προστασίας ζητάει η ΕΝΙΔΥΚ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ημέρες πριν
Σκάνδαλο υπερτιμολόγησης του συνθετικού τάπητα στίβου στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής;
-
ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ3 ημέρες πριν
Αμούτζας σε Μουμίν: «Διχάζετε τους συμπολίτες, είστε πολιτικά επικίνδυνος»
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν
Παρέμβαση Στυλιανίδη σε Καραμανλή για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Ροδόπης
-
TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν
Απειλές Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας με αναφορές στη μειονότητα της Θράκης
-
ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν
Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των Αστυνομικών της Α.Δ. Ροδόπης
-
ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ3 ημέρες πριν
Κομοτηνή: Υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο προς τον Ήφαιστο