ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Στρατιώτες και Αστυνομικοί έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο δίπλα στον φράχτη στις Καστανιές

«Εκεί θα παραμείνουμε για όσο χρειαστεί, πολεμώντας για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και κρατώντας ψηλά τη γαλανόλευκη Ελληνική σημαία», σημειώνει στο μήνυμα της η Σταυρούλα Τζατζανά

fonirodopis.gr

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ομάδα στρατιωτών και αστυνομικών που περιπολούν στα σύνορα, έψαλαν τον Εθνικό ύμνο στο δάσος των Καστανιών λίγα μόλις μέτρα από τον φράχτη που χωρίζει Ελλάδα και Τουρκία.

Η Σταυρούλα Τζατζανά, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ, αναφέρει στο μήνυμα της:

«25η Μαρτίου 1821 η λεβεντιά και η γενναιότητα της ανυπότακτης Ελληνικής ψυχής, επαναστατεί κατά του Τουρκικού ζυγού και οι Ηρωές μας πολεμώντας σαν λιοντάρια, προσφέρουν χωρίς δεύτερη σκέψη τη ζωή τους στο βωμό της Λευτεριάς!!!

25η Μαρτίου 2020…

199 χρόνια μετά, οι ορέξεις της Τουρκίας για τα εδάφη της Ελλάδας μας, είναι ξεκάθαρο ότι συνεχίζουν να παραμένουν άσβεστες και η τουρκική κυβέρνηση επιχειρεί να διαταράξει την εθνική μας ασφάλεια μέσω προώθησης μεγάλου όγκου υποκινούμενων  μεταναστών στα σύνορά μας προκειμένου να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας, για ευνόητους λόγους και με προφανείς σκοπούς.

Ξεχνούν όμως μάλλον ότι οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!!!!

Από την πρώτη στιγμή οι Έλληνες Αστυνομικοί, κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή της μάχης, ως γνήσιοι απόγονοι Ηρώων, καταθέτουν ψυχή και σώμα και πετυχαίνουν να προστατεύουν με απόλυτη επιτυχία την ασφάλεια της Ελλάδας μας, την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών που ορκιστήκαμε να υπηρετούμε πιστά μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας!!!

Εκεί θα παραμείνουμε για όσο χρειαστεί, πολεμώντας για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και  κρατώντας ψηλά τη γαλανόλευκη Ελληνική σημαία!!!

Αυτή την ίδια Σημαία που κράτησαν ψηλά οι Ήρωες του 1821, λάβαρο Λευτεριάς, σύμβολο Ανεξαρτησίας!!!!

Μπορεί η προφανώς επικίνδυνη πανδημία που επιτέθηκε στον πλανήτη μας, να ανάγκασε τη Χώρα μας στην μη πραγματοποίηση των παρελάσεων και των εκδηλώσεων απόδοσης τιμής  στους Ήρωες του 1821, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να εκφράσουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόπο, την περηφάνια μας για τους προγόνους μας και να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αγώνα και στις θυσίες τους, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο σε κάθε γωνιά της Χώρας μας και ειδικά στα σύνορα, όπως  αυθόρμητα έκαναν οι συνάδελφοί μου και στον Έβρο .

Χρόνια πολλά και λεύτερα στην Ελλάδα και στους απανταχού Έλληνες!!!

Τιμή και δόξα στους Ήρωες μας!!!

Χρόνια πολλά και καλή δύναμη στους συναδέλφους μου, που μάχονται καθημερινά σε όλη την Επικράτεια για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και πολεμούν στα σύνορα για να διατηρήσουν την Ελλάδα μας ελεύθερη, τιμώντας τις θυσίες των προγόνων μας.

Η Παναγία να τους ευλογεί με τη Χάρη Της και να τους προστατεύει.

Είμαι πολύ περήφανη που έχω την τιμή να εκπροσωπώ αυτούς τους γνήσιους αγέρωχους μαχητές και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό της Διοίκησης Ομοσπονδίας μας ώστε η επίσημη Πολιτεία να αναγνωρίσει με έργο την προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού, τον κίνδυνο που καθημερινά αντιμετωπίζει στην εκτέλεση των καθηκόντων του και να τον θωρακίσει επιτέλους με τον οφειλόμενο τρόπο τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο και με τον αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ