ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη: 10 ασθενείς στο νοσοκομείο, οι 4 στη ΜΕΘ

Στην ανακοίνωση ωστόσο δεν διευκρινίζεται πόσα είναι συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

fonirodopis.gr

Δέκα ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό νοσηλεύονται μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Διοικητή κ. Ευάγγελου Ρούφου.

Στην ανακοίνωση ωστόσο δεν διευκρινίζεται πόσα είναι συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, και συγκεκριμένα αν έχουν αυξηθεί ή αν παραμένουν στα δώδεκα (12) όσα δηλαδή είχαν ανακοινωθεί στην ενημέρωση της περασμένης Κυριακής 22 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση του Π.Ν. Αλεξανδρούπολης:

«Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Τρίτη 24.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 10 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ’ αυτά, τα 6 νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (Μ.Ε.Λ.) και τα 4 είναι διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α.

Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ