ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Εννιά άτομα με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας – Τα τρία εξ αυτών είναι διασωληνωμένα στη ΜΕΘ

fonirodopis.gr

Στα εννιά ανέρχονται πλέον τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Δ. Ρούφου.

Οι ασθενείς προέρχονται απ’ όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ενώ οι τρεις εξ αυτών είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Δευτέρα 23.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 9 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ’ αυτά, τα 6 νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (Μ.Ε.Λ.) και τα 3 είναι διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α.

Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

– Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ