ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ξεκίνησαν στην Κομοτηνή οι έλεγχοι για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Οι Αστυνομικοί περιορίστηκαν σε συστάσεις ενώ περιπολικά σε κεντρικά σημεία και συνοικίες μετέδιδαν το ηχητικό μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού

fonirodopis.gr

Η αστυνομία βρίσκεται από το πρωί στους δρόμους και εκτελεί συνεχείς ελέγχους σε οδηγούς και επιβαίνοντες προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι πολίτες φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν τη μετακίνηση τους, μετά και την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Την πρώτη μέρα απαγόρευσης, οι Αστυνομικοί περιορίστηκαν σε συστάσεις και δεν προχώρησαν σε επιβολή κάποιων προστίμων ενώ περιπολικά σε κεντρικά σημεία και συνοικίες της Κομοτηνής μετέδιδαν το ηχητικό μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού.

Δείτε τα βίντεο του Γιώργου Μαλούση και του Maron TV:

Παν. Μαχαιρίδης: «Μην φέρνετε τους Αστυνομικούς σε δύσκολη θέση»

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Παναγιώτης Μαχαιρίδης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν με ευσυνειδησία τις οδηγίες και να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση τους Αστυνομικούς.

«Επειδή οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και η δοκιμασία που περνάμε δεν επιτρέπει εφησυχασμό, επιβάλλεται η απόλυτη συμμόρφωση όλων στο νέο περιοριστικό μέτρο.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, με αίσθημα ευσυνειδησίας, να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που δόθηκαν από τα συναρμόδια Υπουργεία και να μην φέρνουν τους Αστυνομικούς σε δύσκολη θέση κατά τη διενέργεια των ελέγχων.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα κατά της διασποράς του κορονοϊού, είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΑΥ Ροδόπης σε ανάρτηση του στο facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ