ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Νυμφαία και περιαστικά άλση στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Με απόφαση Χρήστου Μέτιου – Εξαιρούνται κρατικά οχήματα και επαγγελματικά που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή

fonirodopis.gr

Την απαγόρευση κυκλοφορίας στο άλσος της Νυμφαίας και σε όλα τα περιαστικά και παραλιακά άλση της Περιφέρειας ΑΜΘ ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ύστερα από την αυξημένη προσέλευση πολιτών που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά τη διαπίστωση, από τις αρχές, αυξημένης προσέλευσης πολιτών στο περιαστικό άλσος της Νυμφαίας Κομοτηνής, και μετά από εισήγηση της ομάδας συντονισμού και διαχείρισης εκτάκτων ενεργειών της Περιφέρειας ΑΜΘ για τον κορωνοϊό, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποφασίζει:

  1. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Οχυρού Νυμφαίας.
  2. Την απαγόρευση της πρόσβασης πολιτών και οχημάτων στο περιαστικό άλσος της Νυμφαίας, με την εξαίρεση των κρατικών οχημάτων και υπηρεσιών καθώς και των επαγγελματικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.
  3. Ομοίως, την απαγόρευση και σε άλλους χώρους αναψυχής στα περιαστικά και παραλιακά άλση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση και παρουσία πολιτών, με την εξαίρεση των κρατικών οχημάτων και υπηρεσιών καθώς και των επαγγελματικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές.

Η παρούσα απόφαση ισχύει μέχρι νεωτέρας».

Η ανακοίνωση του Δήμου Κομοτηνής:

Ανακοίνωση εξέδωσε μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη και ο Δήμος Κομοτηνής, στην οποία αναφέρεται:

«Ο Δήμος Κομοτηνής ανακοινώνει στους δημότες του ότι σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστου Μέτιου, αποφασίστηκε η απαγόρευση της πρόσβασης πολιτών και οχημάτων στο περιαστικό άλσος της Νυμφαίας, με την εξαίρεση των κρατικών οχημάτων και υπηρεσιών, καθώς και των επαγγελματικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.

Ομοίως, αποφασίστηκε η απαγόρευση και σε άλλους χώρους αναψυχής στα περιαστικά και παραλιακά άλση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης –κατά συνέπεια και όλης της επικράτειας του Δήμου Κομοτηνής – όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση και παρουσία πολιτών, με την εξαίρεση των κρατικών οχημάτων και υπηρεσιών, καθώς και των επαγγελματικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ