ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Στα 10 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αλεξανδρούπολη

Έξι άτομα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο με δύο εξ αυτών διασωληνωμένα στη ΜΕΘ ενώ άλλοι τέσσερις ασθενείς είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό

fonirodopis.gr

Στα 10 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Αναλυτικά:

«Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Σάββατο 21.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τα οποία τα 2 είναι διασωληνωμένα στη Μ.Ε.Θ., ενώ άλλα 4 κρούσματα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τονίζεται πάλι, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ) και να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ